7 причин, з яких ваша спальня може зруйнувати ваше інтимне життя

Очевидно, що спальня грає величезну роль в тому, як проходить ваша ніч з коханою людиною, тому ви повинні бути обережні з речами, які ви ставите в своєму “святилищі задоволень”.

Атмосфера в спальні також може впливати на насиченість ваших стосунки, навіть якщо ви цього не помічали раніше!

1. Безлад
Ваша спальня – це місце, де ви відпочиваєте в кінці довгого дня і перемотувати все, що сталося з вами за день. Якщо у вас всюди розкиданий одяг в кімнаті і в ній панує безлад, є великі шанси, що ви навіть не захочете лягти і поспати гарненько, що вже говорити про сеkс. Вважається також, що безладнt середовище викликає сплеск кортизолу, що призводить до тривоги. Розберіть весь безлад.

2. Декор
Сekсолог Джессіка О’Рейлі: «Якщо ви виберете подушку, лампочку або нижню білизну, червоного кольору, це допоможе запалити іскру між вами і вашим партнером. Червоний, як кажуть, кращий з кольорів для спальні, оскільки він може підвищити ваш сеkсуальний драйв.

3. Втручання з боку
Якщо вашій спальні не вистачає конфіденційності, і ви ризикуєте, що ваші діти можуть зайти в вашу спальню в будь-який час, це не найсприятливіша атмосфера, щоб стати гарячою і збудженою. Навіть якщо у вас немає дітей, але ви просто живіте в шумному районі, вам буде практично неможливо зосередитися на тому, хто перед вами! Обов’язково зверніть увагу на шумоізоляцію у вашій квартирі. Ви можете додати якусь дійсно класну музику в плейлист і насолоджуватися нею вночі! І не забувайте замикати двері!

4. Фотографії вашого малюка
Фотографії ваших дітей, дідусів і бабусь, батьків та друзів не можуть сприяти високому лібідо і еротичному збудженню, чи не так? Тримайте їх фотографії поза спальнею, фотографії ваших близьких обов’язково повинні бути у вас вдома, але спальня не найкраще місце для них.

Читайте також  Перша інтимна близькість: що батьки повинні розповісти доньці про секс

5. Запахи
Запах – це величезна складова вашого лібідо. Тримайте брудну білизну далеко від спальні. Слідкуйте за тим, щоб повітря у вашій спальні завжди було свіжим!

6. Телевізор у спальні
Проведіть час, який ви б витратили на перегляд ТБ, розмовляючи один з одним. Запитайте свого партнера, як пройшов їх день і тд.

7. Домашні тварини
Нікому не сподобається, коли кішка стрибне їм на спину, в той час як вони займаються сеkсом. Тримайте своїх вихованців подалі від спальні, якщо це неможливо, або хоча би тримайте їх подалі від ліжка!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.