Навіщо людям життя?

Одна з моїх подруг є втіленням справжньої жіночої краси. Її тіло та його вигини викликають захват у двох статей відразу. Мало того, вона ще й має прекрасні смарагдові очі, довгі худі ноги та шикарне біляве волосся до поясу. Саме через це вона працює на невеликому підприємстві, що займається виготовленням сирків у якості бухгалтера.

Мій найкращий друг протягом усього свого усвідомленого життя любив нашу спільну знайому, але так і не зміг з нею зійтися, тому вирішив одружитися та завести двійку прекрасних дітей. Тепер у нього на всі слова одна відмовка: «У мене сім’я, хіба я можу їх покинути?». До речі, та спільна знайома досі вільна.

Подруга мого чоловіка марить Канадою. Все своє життя вона пране туди поїхати. Але це занадто дорого, тому, щоб трохи утихомирити біль від мрії, що навряд здійсниться, вона купує безліч брендового одягу та нових дорогих гаджетів.

Моя колишня одногрупниця мріє про сильне плече поруч та декількох милих дітей, яким би вона могла читати казки на ніч та розповідати про чудасії нашого світу. Саме тому, вона зараз очолює провідну фірму у столиці країни та з вільного часу має тільки час на сон.

Моя сусідка близько двох років мріяла про те, як її хлопець зробить її пропозицію. Усім знайомим та й самому хлопцеві вона винесла мозок своїми мріями. Коли це нарешті сталося, то вона впала у депресію, тому що невпевнена, що це той чоловік, який її потрібен.

Мій колишній хлопець багато заробляв і постійно відкладав гроші, бо мріяв відкрити свою милу та спокійну кав’ярню. Саме тому він щоночі прогулював гроші у нічних клубах (й ті гроші, які відкладав на кав’ярню).

Читайте також  Пентагон вивчатиме комах для розробки бойового штучного інтелекту

У мене є подруга, яка постійно прагнула написати книгу. Саме тому вона стала наркоманкою.

Навіщо ж тоді людям життя?

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.