Час готуватися: Україну накриють люті морози та повалить сніг

Час готувати шапки та рукавички.

 

Перший сніг в Україні цього року прогнозується на кінець листопада, повідомляє погодний сервіс Meteo.ua. Проте, початок останнього місяця осені обіцяє бути теплим. За даними синоптиків, температура спаде до мінусових значень наприкінці листопада.

У понеділок, 1 листопада, в центральних областях очікується температурний діапазон від +12 до +17, на півночі країни — від +12 до +15, у західних областях — від +7 до +13. У столиці термометри покажуть від +10 до +16.

У Черкасах 1 листопада передбачається похмура погода з температурою від +12 до +16. Вітер південний, 7 м/с.

У Чернігові на початку листопада очікуються помірні дощі, а температура повітря складе +12…+15 градусів. Вітер північний, 6 м/с.

У Львові 1 листопада, хоча сонце час від часу може пробиватися крізь хмари, очікуються невеликі опади у вигляді дощу. Температурний режим становитиме +8…+14. Вітер північно-західний, 8 м/с.

В Івано-Франківську 1 листопада також передбачають дощ. Температура повітря коливатиметься від +10 до +12. Вітер північно-західний, 6 м/с.

У Рівному 1 листопада очікується похмура погода, але без опадів. Ранкова температура складе +12, але вдень вона знизиться до +10, а вночі — до +7. Вітер західний, 6 м/с.

У Києві 1 листопада буде тепло, але з дощем. Температурний діапазон коливатиметься від +10 до +16. Вітер північний, 6 м/с.

З 7-8 листопада температура почне знижуватися, і до середини місяця деякі регіони можуть очікувати нульовий температурний показник.

16 листопада усюди в Україні очікуються перші заморозки, а до кінця місяця температура повітря буде рухатися від -1 до +7 градусів.

26 листопада передбачається перший сніг, проте він може бути мокрим і переходити в дощ. Ці опади очікуються у західних областях країни — у Львівській та Рівненській областях.

Читайте також  Атмосферний фронт змінить погоду в Україні: синоптик розказав, чого очікувати

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.