Погода на Миколая: Синоптикиня прогнозує ще один морозний день

Антициклон зумовить на більшості території України морозну, суху та із сонячними проясненнями погоду.

У день святого Миколая, який в Україні відзначають 19 грудня, синоптикиня Наталія Діденко прогнозує морозну погоду на всій території країни.

Про це вона написала в своєму Telegram-каналі.

“Атмосфера почула, що на сході України (й не лише на сході) нашим захисникам потрібно, щоб підмерзло, бо – багнюка, тому найкращим, найчемнішим українцям такий подарунок буде”, – зауважила вона.

Найближчої ночі найнижча температура повітря очікується на північному заході та півночі країни – до 10…-15 градусів нижче нуля. Але морози будуть практично повсюди в Україні, очікується загалом вночі -4…-10 градусів.

Вдень на Миколая температура повітря становитиме -1…-6 градусів, у південній частині та на південному сході буде тепліше – від 2 морозу до 3 градусів тепла.

“Антициклон на ім’я Kaspar зумовить у понеділок скрізь в Україні суху, навіть із сонячними проясненнями, погоду”, – повідомила Діденко.

У східних областях та на заході України пориви вітру можуть досягати штормових значень, тому температурні відчуття можуть бути на кілька градусів нижчими.

На дорогах мороз зміцнить ожеледицю.

У Києві на Миколая теж очікується морозна погода. Найближчої ночі вона становитиме -8…-10 градусів, вдень трохи потеплішає — до -4…-6 градусів. Проте опадів не буде і може з’явитися сонечко.

У ніч проти 20 грудня в Україні ще втримається морозна погода, але вже вдень поступово почне теплішати – до відлиги та невеликих “плюсів”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.