Українців чекає аномальне літо: Синоптики приголомшили прогнозом на червень, липень та серпень 2023 року

Погода завжди викликає великий інтерес у людей, оскільки вона має значний вплив на наше життя та повсякденні справи.

Цього року весна в Україні не виявилася з кращого боку, тож люди з нетерпінням чекають літа. Але чого саме слід чекати – інформує сайт “На пенсії”.

Метеорологи запевняють, що літо 2023 буде досить прохолодним, без опадів і різких перепадів температур. У багатьох регіонах України температура не підніметься вище за 29 градусів.

Щодо червня, то синоптики прогнозують типові літні показники цього місяця. Проте середня температура повітря буде на 2 градуси нижчою, ніж середні показники за останні 10 років. Температура коливатиметься в межах 15-27 градусів тепла.

У липні очікується суха та сонячна погода з невеликою кількістю опадів у першій декаді місяця. Середня температура повітря буде нижчою, ніж торік, і коливатиметься в межах 16-28 градусів тепла.

Щодо серпня, метеорологи обіцяють спекотні та посушливі дні, з високою температурою повітря, яка зберігатиметься до кінця місяця. На дощ чекати не слід, всього в один день на місяць очікуються опади. А ось температура повітря коливатиметься в межах 12-29 градусів тепла.

Загалом середня температура літнього сезону в Україні буде нижчою, ніж торік на 3 градуси, що обіцяє прохолодніше літо. Однак, не варто забувати, що прогнози – це лише припущення, а точний прогноз зробить час, тому ми стежитимемо за оновленнями від метеослужби та сподіватимемося на найкраще літо!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.