Вночі заморозки, а вдень – пекельна спека: синоптик Діденко приголомшила прогнозом погоди на вихідні

Прогноз погоди в Україні на вихідні
На вихідні, 6 та 7 травня повернуться нічні заморозки, а з неділі суттєво похолодає. Синоптик Наталка Діденко у себе на facebook-сторінці в деталях описала, на яку погоду чекати українцям у найближчі пару днів.

У ніч на суботу, 6 травня, заморозки прогнозуються у північних областях, на Волині, у Рівненській області, а також місцями в центрі України – у Вінницькій області, у Кропивницькому та районі, а також у Черкаській області.

Протягом дня суботи найвища температура очікується у південних та південно-східних областях, а також на Закарпатті – у районі +15…+19, місцями повітря прогріється від +19 до +22. В решті регіонів буде більш стримана температура – ​​від +11 до +16.

Напрям вітру очікується з північного сходу, він буде помірним, але не дуже комфортним. Можуть бути штормові пориви до 15-20 м\с.

Більшість країни на вихідних опиниться в сухому антициклоні Tina. Невеликі опади у суботу, 6 травня очікуються на Приазов’ї, а у суботу та неділю, 7 травня також у західних областях.

У неділю, 7 травня, істотно похолодає в західних областях, крім Закарпаття. Вдень синоптик обіцяє лише від +8 до +12.

У Києві у вихідні, 6 та 7 травня вночі холодно, очікуються заморозки, вдень варто очікувати в районі +11…+13.

Вітер поривчастий, опади малоймовірні, багато сонця. Але все-таки через досить прохолодну погоду синоптик не радить сильно роздягатися. Якщо вранці потрібно на роботу або в поїздку, варто тепло одягатися.

Погода поки що оманлива і не стабільна, тому можна швидко застудитися. Синоптик закликає помилуватися весняною природою, а також нагадує, кому ми зобов’язані тим, що можемо відпочивати та їздити на природу, щоби посмажити шашлики. Тому варто по можливості донатами допомагати у зборах для наших захисників.

Читайте також  «Має статися диво»: астролог назвала подію, яка означатиме перемогу для України

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.