“Це стало шоком і відкриттям!”: Алла Мазур вперше відверто розповіла які прогнози дають лікарі

Телеведуча поділилася, як наразі почувається і які прогнози дають лікарі.

Ведуча програми “ТСН.Тиждень” Алла Мазур вперше розповіла про боротьбу з важкою хворобою.

Так, зірка каналу “1+1” восени минулого року приголомшила зізнанням про те, що бореться з онкозахворюванням. Місяць тому улюблена телеведуча мільйонів повернулася до роботи в ефірі, а нещодавно була удостоєна високої нагороди – ордену княгині Ольги ІІ ступеня. Мазур розповіла, як почувається та як минає її лікування у програмі “Світське життя”, інтерв’ю якого було записане на зніманнях промо-роликів, присвячених 25-річчю каналу “1+1”.

Я дуже вдячна усій країні, яка хвилювалася за мене, це правда. Рада, що ризикнула і повідомила це публічно, тому що я вважаю, що нам дуже важливо навчитися говорити про ці складні речі вголос. Я зараз, слава богу, почуваюся гарно. Останні аналізи показали, що все рухається позитивно, не хочу наврочити. Лікарі кажуть, що прогнози дуже обнадійливі, я активно повернулася до роботи. Хочу передати своє позитивне налаштування насамперед тим, хто щойно почув подібний діагноз. Він страшить багатьох і багато хто думає, чи варто вступати в цю складну, тривалу і коштовну боротьбу. Але закликаю усіх – не треба гаяти часу, тому що я на власному прикладі переконалася, що якщо не втратити цей час, то процес лікування і одужання відбувається значно швидше, – поділилася знаменитість.

Крім того, Алла Мазур поділилася, чи важко їй було наважитися оголосити про хворобу публічно. Так, ведуча зізналася, що радилася із друзями, родиною та колегами, оскільки вона медійна людина.

Ми разом прийшли висновку, що це буде корисно для всіх. Я мушу сказати, що ефект від цього є. Це стало шоком і відкриттям для багатьох людей, але разом з тим – поштовхом йти і перевірятися. Чимало моїх знайомих сказали, що після моєї публікації вони пішли і перевірили стан свого здоров’я, – розповіла зірка.

Читайте також  Всім українцям, які не повернулися в Україну пpoтягoм 30 днiв – приготовитися до дуже неприємного “сюрпризу”

Крім того, зірка каналу “1+1” порадила людям зі слабким імунітетом дотримуватися дистанції та носити захисні маски під час карантину.

Ми розуміємо, що ліків від COVID-19 зараз немає, але на щастя цю хворобу регулює розум. У цій ситуації рятують дуже прості речі, які здаються банальними, але найбільш помічні – соціальна дистанція і маска. Ми можемо стати рятівниками одне для одного, – зазначила Алла Мазур.

Також знаменитість додала, що намагається менше відвідувати людні місця. Але коли необхідно піти до магазину чи до школи, то одягає маску. Якщо Алла Мазур бачить, що хтось з громадян порушує дистанцію – не соромиться вказати на це.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.