Цьoгo рoку стрaх i бiль зaмiнить рaдiсть: знaйдeнo прoрoцтво стaрця Дoрoфeя про перемогу України

Не лише сучасні тарологи та астрологи пророкують Україні перемогу над агресивною росією. Виявляється, її бачили навіть пророки, які жили задовго до нинішніх подій. Зокрема, за словами старця Дорофея, 2024 року Україна відкриє нові горизонти.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube-каналі “Український молитовник”.

“У темряві війни з’явиться іскра надії, яка стане полум’ям опору та силою духу — рік 2024 року стане віхою на шляху цієї Нації. Це буде рік, коли мужність і відвага народу, яка не зламалася під вагою війни, стане світлом, що прокладе шлях до світу. Цього року небеса відкриються і світ спуститься на землю як довгоочікуваний дощ на полях, де колись лунали вибухи, зростатиме колоски, символізуючи нове життя та Відродження”, — передбачав провидець.

За його словами, саме у 2024 році український народ підніметься, воскреснувши об’єднаним та непохитним у своєму прагненні до свободи та миру. Він побачить, як його діти більше не знають страху, а лише спокій та радість.

Пророцтво також передбачає, що у цей період міжнародне співтовариство об’єднається навколо України, висловлюючи підтримку його прагненню миру та справедливості. З різних куточків світу прибуде підтримка і спільні зусилля будуть спрямовані на будівництво майбутнього, де війна залишиться тільки в минулому, стаючи лише спогадом.

“Коли настане рік 2024, земля України огорне свій народ теплими обіймами світу — від великих міст до маленьких селищ, люди відчують полегшення та відновлення, серця, обтяжені страхом та болем, знову наповняться радістю та Надією у цьому новому світі, де панує світ” — казав Дорофій.
2024 року народ України відкриє нові горизонти, скрізь з’являться символи великого Відродження, а сама Україна стане символом незламності та надії для всього світу.

Читайте також  У зоні ООС загинула українська медсестра

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.