Це завдає мені великої скорботи – Папа Франциск про ситуацію навколо Святої Софії

Сьогодні у Неділю моря Глава Католицької Церкви висловив свою близькість усім, хто трудиться далеко від своїх рідних і батьківщини, висловився щодо ситуації навколо собору Святої Софії в Стамбулі та скерував думку до тих, які перебували й перебувають поруч з хворими в період пандемії.
Про це повідомляє VATICAN NEWS.

Звертаючись до римлян та туристів на площі Святого Петра, Папа Франциск нагадав, що в другу неділю липня відзначається Міжнародний день моря. «Засилаю щирі вітання всім тим, які трудяться на морі, особливо, тим, які перебувають далеко від своїх рідних і своєї країни», – сказав він, окремо привітавши учасників Святої Меси в римському порту «Чівітавекк’я-Таркінія».

«Й море відносить далеко мою думку, до Стамбула. Маю на увазі Святу Софію. Це завдає мені великої скорботи», – додав Глава Католицької Церкви.

Вітаючи паломників, присутніх на площі, Єпископ Риму з окремими словами звернувся до представників душпастирства охорони здоров’я Римської дієцезії, вказуючи на численних «священиків, богопосвячених осіб і мирян, які перебували і перебувають поруч з хворими в цей період пандемії». «Дякую за все, що ви зробити й надалі робите», – сказав він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.