На очах у мільйонів! У Зеленського дали потужного “ляпаса” Порошенку, пригадали йому усе: ніхто не чекав

Українці дуже довго чекали, хто першим скаже йому це в очі. І ось нарешті це сталося, просто у прямому ефірі, на очах мільйонів людей.

«Ви пальцем на мене не махайте. Це ви провокатор- Ірина Верещук просто так “розтрощила” заявою та запідозрила Петра Порошенка в сприянні Кремлю у гібридної війні проти України

У перерві програми «Свобода слова на ICTV» між нардепом від «Слуги народу» і п’ятим президентом сталася палка перепалка.

Верещук згадала, як в 2014 році Порошенко привітав Володимира Путіна з днем ​​Росії. Публічно цю інформацію тоді оголосив прес-секретар глави Кремля Дмитро Пєсков.

“Слуга народу” зазначила, що що це “легко перевірити”, зачитавши повідомлення 24 каналу за той день, що “Порошенко привітав Путіна з Днем Росії”.

Порошенко назвав Верещук провокатором, на що нардеп відповіла аналогічним звинуваченням. Свої слова вона пояснила тим, що тодішній український президент не спростував заяву Кремля.

«Слуга народу» вважає, що якщо інформація є фейком, то Порошенко повинен був відреагувати, а своїм мовчанням він тільки сприяв Росії у гібридній війні проти України.

“Раз це неправда, то де на сайті президента спростування, що Порошенко не вітав Путіна, і чому Банкова не подала в суд на 24 канал, – емоційно заявила вона.

В результаті перепалки п’ятий президент перестав дискутувати з Верещук і відійшов від неї на відстань. Але, згодом по старый традиції включилася його група підтримки, яка ще з вечора накинулася в соцмережах на Верещук.

“А ще Песков говорить, що «на Украине» « гражданская война». Слуги Кремля, цитуйте й далі Пєскова, не зупиняйтеся, – в істериці написала Ірина Геращенко.

Відзначимо, що у мережі просто шаленіють від потужною заяви Верещук. Хтось навіть пише, що екс-президент ще більше посивів після цього скандалу.

Читайте також  “Все тіло у ранах, а у поліції сказали, що то тромб”: на Великдень через маску жорстоко вбили 30-річного чоловіка

“Що можу сказати, рік сиджу поруч з Верещук, із задоволенням спілкуюся, виходжу тільки покурити. А Петро Олексійович, слабак, втік на третій хвилині, ніякий, – коментує цей скандал нардеп Макс Бужанський.

Варто відзначити, що на цьому ж ток-шоу, нардепка заявила, що проект закону про територіальну оборону перебуває на кінцевому етапі розробки і може бути розглянутий парламентом вже на наступній черговій пленарній сесії.

“На кінцевому етапі перебуває закон про територіальну оборону. Ми заслуховували на комітеті версії, вони були представлені. Якщо все буде добре, то на наступній черговій сесії ми розглянемо в першому читанні і, я сподіваюся, в цілому цей закон”, – сказала Верещук в понеділок під час ефіру програми “Свобода слова” на телеканалі ICTV.

Депутат також додала, що законопроект про резервістів нині перебуває на стадії розробки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.