Новорічний ранок обернувся жахливою трагедією: На Тернопільщині дитина померла на шкільній сцені

В селі Бариш в Тернопільській області школярка втратила свідомість на сцені під час новорічного ранку. Медикам не вдалося врятувати дитину.

“28 грудня в школі проводилися заходи до новорічно-різдвяних свят, учні 5-8 класів проводили новорічний ранок до 14:00 і Даша, учениця 6 класу, брала активну участь. З 15:00 розпочалося новорічне свято для учнів 9-11 класів і Даша була на цьому святі в якості глядача”, – розповіла директор школи Лариса Ільницька.

 

Даша вийшла на сцену і втратила свідомість. Вчитель разом з одним із батьків винесли її на свіже повітря. Невідкладну допомогу дитині надавали шкільна медсестра і медсестра геріатричного центру. Більш того, сільська швидка допомога в супроводі шкільної медсестри та заступника директора з виховної роботи повезли Дашу на зустріч районної швидкої.

Сергій Головецький, головний лікар Бучацького районного центру ПМСД, підтвердив цю інформацію. Районна швидка забрала дівчинку вже в стані клінічної смерті. При цьому, Даша не страждала ніякими хронічними захворюваннями. Зараз тіло дівчинки знаходиться на судово-медичній експертизі у Тернополі.

“Дитина померла своєю смертю під час свята в школі. Висновки про причини смерті повинні дати паталогоанатоми”, – повідомили в поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.