“Пишу і плачу!”: Дружина померлого у столиці 30-річного чоловіка зробила емоційну заяву. “Ну скажіть будь ласка, як

Дружина померлого від коронавірусу 30-річного киянина розповіла в соціальних мережах, що у її чоловіка чотири бригади швидкої допомоги не діагностували пневмонію, коли у чоловіка вже був сильний кашель і температура під 40 градусів.

Про це дівчина написала в Instagram.

Валерія В’юшина розповіла, що у чоловіка за короткий термін (за п’ять днів) з’явився сильний кашель і висока температура.

Вони викликали швидку допомогу, одна бригада в тому числі була з приватної клініки. Лікарі не забирали в лікарню, поки пара не наполягла на цьому. Після цього її чоловіка відвезли відразу в реанімацію, де підключили до спеціального препарату.

“Остання швидка посилено намагалася нам відмовити в госпіталізації, мовляв ще посидьте три дні і пийте противірусне!!!!! Ми наполягли і нас забрали, думаєте йому збили температуру перед тим як змусити спуститися пройти і сісти в карету швидкої? Ні! Він ледве дійшов “, – написала вона.

Дівчина повідомила, що померлий був здоровою людиною, займався спортом і без шкідливих звичок. Уже в реанімації 19 березня йому діагностували двосторонню пневмонію. На жаль, 6 квітня чоловіка не стало.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.