Елка будет, денег нет, но вы держитесь – передноворічний дерибан грошей Криму

crimea

Період різдвяних та новорічних свят завжди відзначається певним духом, радістю та сімейним щастям. Щось схоже відчувають і представники окупаційної влади в Криму. Але не все так просто.

Для них будь-який привід «попиляти» грошенята – це вже свято. А Новий Рік – і поготів. Тож вони вирішили не скупитися і витратять 60 мільйонів рашистських рублів на купівлю ялинок та прикрас.

Рекордсменом за новорічними витратами другий рік поспіль буде тимчасово окупований Севастополь. Якщо минулого року за уряду Сергія Меняйла тут витратили майже 30 мільйонів рублів на придбання ілюмінації, то тепер, за уряду Дмитра Овсянникова, планують витратити ще більше ‒ вже на монтаж новорічних композицій.

Новорічну ілюмінацію за 30 тисяч рублів минулого року придбав підконтрольний Мордору уряд Севастополя. Питання з її купівлею вирішувалося у розпал блекаута, коли використання електрики на святкові заходи було недозволеною розкішшю. Проте, чиновники від купівлі не відмовилися (це було очікувано).

І це при тому, що в самій «Масквє» вирішили економити на святкуванні Нового Року.

Виходить, що гроші на святкування є, а на пенсії та водопостачання – немає? Чи забули про проблеми з газом, цінами на продукти харчування  і першої необхідності…Ну, «хоть камни с неба…». Видно, ті мешканці півострову, які в 14 році п’яні витанцьовували з російськими прапорами зараз дуже щасливі, хоча і ненадовго.

Джерела: http://ua.krymr.com, http://freecrimea.com.ua

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: