В Києві побили ветерана АТО, який майже 3 роки перебував у полоні – соцмережі

Сьогодні в центрі Києва побили побратима Івана, учасника АТО, який перебував у полоні 2 роки та 11 місяців, а в грудні був звільнений.

Про це повідомляє у своєму профілі у Facebook користувач Tanya Nun

Сьогодні в центрі Києва побили побратима Івана. Ваня учасник АТО, в полоні був 2 роки та 11 місяців, в грудні був звільнений з полону. Лікувався до сьогодні в госпіталі (травми та захворювання після полону).
Сьогодні в центрі міста Іван забирав на Новій пошті волонтерський візок для бійців, а під@раси на БМВ вирішили що їм все дозволено і припаркувались на дорозі так, що їх об’їхати було неможливо. Іван їм посигналив, з машини одразу вийшло два уєб@на і почали в машині бити нашого побратима. З Іваном у машині була його дружина, вона одразу вискочили та почала заступатися. Вона також була побита цими уйобк@ми, коли викликали поліцію ці під@ри намагалися втекти вдаривши ще бампером машини Івана.
Іван зараз в Госпіталі, забрала швидка. Ці ушльопки втекли. Прошу, якщо знаєте цих людей, надати про них інформацію. Фейсбук велика сила, а вірних друзів сила силенна.
Прошу допомогти поширити цю інформацію, щоб вони не відкупилися і справу не зам’яли. – Ідеться у дописі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.