До мурашок: Наталя Могилевська присвятила кліп Кузьмі

Співачка Наталя Могилевська презентувала відео на пісню “Personal Jesus”, яке присвятила своєму покійному другові Кузьмі, пише “Лайм”.

Ідея кліпу належить Ользі Навроцькій, знаменитому українському дизайнеру. Композиція була написана до ювілею музиканта, в серпні цього року йому виповнилося б 50 років. Прем’єра пісні відбулася в сьомому випуску шоу “Танці з зірками”.

“Я хочу подякувати пресі, безпосередньо журналістам за приголомшливу реакцію на пісню” Personal Jesus “і дуже зворушливі заголовки після прем’єри пісні на каналі 1 + 1. За всю кар’єру в шоу бізнесі я не пам’ятаю такої реакції ні на одну зі своїх пісень.

Я рада знати, що в сфері шоу-бізу України мене оточують відкриті серця. я хочу жити в такій Україні, і я вірю, що Кузьма молиться за нас”, – коментує Могилевська.

https://www.youtube.com/watch?v=s_Ow2TLU7SE

Нагадаємо, 4 листопада глядачі побачили одинадцятий прямий ефір проекту “Танці з зірками”, темою якого став “Карнавал. Танці народів світу”. Партнерка Павла Вишнякова, Юлія Сахневич під час ефіру серйозно тpaвмувала спину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.