Чоловік випивав літр пива щодня протягом місяця. Зміни в його зовнішності викликають тривогу

Цей чоловік хотів продемонструвати фізичні зміни, які відбуваються з людиною, якщо вона п’є багато алкоголю. Результати шокують.

Результати цього експерименту виглядають сумно.

Цей експеримент викликав тривогу у тисяч користувачів соціальних мереж. Чоловік вирішив показати наслідки впливу алкоголю на наш організм і випивав літр пива 5 — 6 разів на тиждень протягом місяця. Зміни в його зовнішності змушують жахнутися.

Перед тим як почати цей експеримент, молодий хлопець з самого початку ясно дав зрозуміти, що у нього немає подібних шкідливих звичок. Більш того, він займався спортом щоранку і випивав всього кілька склянок алкоголю в місяць, по особливих днях.

Він вирішив взяти участь в цьому експерименті, щоб достукатися до людей, у яких дійсно є проблеми з алкоголем і показати їм, як ця згубна звичка впливає на людське тіло. Ось як це починалося:

Перший тиждень:

Хлопець розповів, що після кількох днів вживання пива він почав відчувати сильні головні болі. «Коли ми порівнюємо фотографії я помітив, що моє обличчя було трохи опухлим і що у мене були темні кола під очима», — говорить він.

Другий тиждень:

У нього почалися проблеми зі сном. Увечері було важко заснути, а вранці було важко вставати. «Найгірше те, що тепер мені потрібна була година зусиль (і чашка дуже міцної кави), щоб дійсно прокинутися і почати робочий день», — розповідає чоловік.

Третій тиждень:

Він став дратівливим, а його здатність концентруватися помітно знизилася. «Я відчував необхідність відпочити в кінці кожної години. Я постійно дивився на годинник, чекаючи закінчення робочого дня «, — скаржиться хлопець.

Четвертий тиждень:

Його зовнішність змінилася, він набрав зайву вагу, обличчя стало виглядати набагато гірше.

Читайте також  "Вчені вирізали тканину легень і виявили жахливу загрозу, 3 факти про вірус рятують життя": медики про штам "Омікрон"

Хлопець сподівається, що цей експеримент був проведений недаремно, і люди з алкогольною залежністю усвідомлять, наскільки погано на них може відобразитися вживання пива.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.