Під Києвом у п’яній ДТП загинули двоє дітей і батьки: усі деталі автотрощі

Під Києвом, на Старообухівській трасі, 12 липня сталася масштабна смертельна ДТП. Попередньо, загинули чотири людини: чоловік з дружиною, а також 8-річна дівчинка загинули майже відразу, а 10-річний хлопчик – у лікарні. За життя ще однієї 12-річної дитини борються лікарі.

Як повідомили на сторінці “Київ оперативний” у Facebook, автомобілі та уламки було розкидано всією дорогою. Про це пише Обозреватель.

“Як нам вдалося з‘ясувати, перед тим як вилетіти на зустрічну смугу, водій Mercedes в‘їхав у Mercedes Sprinter. В автомобілі Hyundai їхало п’ятеро осіб – двоє дорослих (загинули одразу), дівчинка восьми років (також загинула) і ще двоє хлопців 10-ти та 12-ти років (госпіталізовані у критичному стані). Драгер ця потвора задула на 1,37 проміле, також є ознаки наркотичного сп’яніння”, – йдеться в дописі.

Пізніше стало відомо, що 10-річний хлопчик помер у лікарні. У мережі з’явились фото та ініціали підозрюваного у скоєнні цієї ДТП. За кермом Mercedes нібито перебував Желепа А.М. Він, попередньо, був причетний до схожого інциденту раніше.

Також у мережі відзначили, що люди хотіли влаштувати самосуд на місці, але не зробили це. На сторінці Dtpkievua в Instagram уточнили, що аварія трапилась у селищі Козин.

“Зіткнулися два автомобілі, один викинуло на узбіччя в паркан. Вся дорога всипана уламками. Постраждалих витягували рятувальники ДСНС, свідки виносили на руках”, – написав автор допису.

На місце прибули правоохоронці та медики. У мережі вже з’явилося відео з моментом смертельної ДТП.

ВІДЕО можна переглянути ТУТ

З’ясувалося, що ймовірний винуватець ДТП є уродженцем Росії і раніше відбував покарання за ще одну смертельну аварію.

Також він раніше був судимий за хуліганство, домашнє насильство і побиття людини.

Читайте також  Всі українці можуть бути в небезпеці 30 квітня: Молитва, яка врятує вас у Вальпургієву ніч та суворі заборони дня

У 2016 році розгляд стосувався дрібного хуліганства. Тоді чоловік відзначився хамською поведінкою в присутності дітей, чіплявся до перехожих і розбив скло дверей у кіоск, погрожуючи спалити його. За це він отримав покарання у вигляді громадських робіт строком на 40 годин, а також був оштрафований на 275 грн.

Восени 2019 року він був фігурантом кримінальної справи за побиття чоловіка. Суд постановив стягнути з нього матеріальну шкоду в розмірі 9,7 і 14 тисяч грн.

У 2020 році суд розглядав справу про вчинення домашнього насильства.

Виявилося, що Антон Желепа перебував за кермом чужого автомобіля Mercedes. Незабаром після зіткнення машина була подана в розшук.

Тепер Желепі загрожує від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомила поліція Києва у Facebook, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.