У ДТП на Рівненщині постаждало шестеро дітей

У селищі Мізоч, що на Здолбунівщині вчора близько 21:00 сталася дорожньо-транспортна пригода, у наслідок якої постраждали шестеро дтей та 29-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat». За інформацією Відділлу комунікації поліції Рівненської області, водій легковика з невідомих поки причин, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом.

Постраждалі неповнолітні віком від пяти до сімнадцяти років — діти знайомих і родичів водія. Всі вони госпіталізовані до медичних установ області, зокрема двоє із них знаходяться в реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні, четверо інших – у травматології здолбунівської районної. Водій «Volkswagen Passat» теж отримав численні тілесні ушкодження у виді політравми, ушкодження ключиці, внутрішніх органів і перебуває у торакальному відділені рівненської обласної клінічної лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють усі обставини ДТП та, чи був водій тверезим.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.