У Франківську молода жінка скоїла ДТП і з горя напилася (ФОТО)

У вівторок, 13 листопада, близько 23 години до поліції надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих на вулиці Мазепи в Івано-Франківську.

Власник автомобіля Geely повідомив, що припаркувався біля магазину й сидів у салоні. Згодом почав рух автомобіль Citroën, який стояв попереду.

Ймовірно, водій Citroën не переконався в безпеці маневру, бо почав їхати назад, вдарив Geely, після чого поїхав з місця ДТП, повідомляє прес-служба патрульної поліції Івано-Франківської області.

Згодом втікача патрульні виявили на вулиці Шухевичів. Ним виявилася 32-річна водійка, яка мала ознаки алкогольного сп’яніння. Жінка розповіла поліцейським, що після ДТП пила мартіні. Огляд пройти вона відмовилась.

На водійку патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (відсутній поліс обов’язкового страхування) та склали протоколи за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна), ст. 122-4 (залишення місця ДТП) та ч. 4 ст. 130 КУпАП (вживання водієм алкоголю після ДТП).

Нагадаємо, що вживання водієм транспортного засобу алкоголю, наркотиків, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі після ДТП за його участю або після того, як транспортний засіб зупинили поліцейські для проведення медичного огляду – тягне за собою накладення штрафу на водія у розмірі 20 400 грн або адміністративний арешт на строк 15 діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.