Видала Сирського! Волонтерка розповіла неймовірне: страшна правда про главкома – це не знав навіть Зеленський!

Марія Берлінська, засновниця громадської організації «Центр підтримки аеророзвідки», заявила, що знає головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського як строгого і жорсткого командира. Однак за її словами, наразі є зарано робити оцінку його діяльності на посаді головнокомандувача Збройних Сил України.

У своєму коментарі щодо призначення Олександра Сирського, Марія Берлінська висловила сумніви щодо того, чи зміниться стратегія ведення війни в Україні під його керівництвом. Вона також підкреслила необхідність розуміння важливості використання технологій на фронті для України.

«Станом на березень 2024 року ми знаходимося в критично важкому положенні, значною мірою через те, що заблокована допомога з боку США, не надходять у належній кількості боєприпаси й зброя», – зазначила вона.

Україна, за словами Марії Берлінської, не має переваги у повітрі, і росіяни майже безперешкодно застосовують керовані авіабомби. Тому, відповідно до її думки, необхідно усвідомити, що головнокомандувач і вся вертикаль військового керівництва працюють в умовах дефіциту боєприпасів та особового складу. За її ствердженням, головком має планувати бойові операції, враховуючи наявність ресурсів і засобів для ведення війни.

«Я б не поспішала зараз виходити з гучними заголовками про те, що Сирський «м’ясник», який воює «гарматним м’ясом». Я знаю його, як дуже строгого і жорсткого командира, але водночас колеги відгукуються про нього, як про професіонала. Час покаже», – резюмувала Берлінська.

Нагадаємо, 8 лютого 2024 року Володимир Зеленський призначив новим головнокомандувачем Збройних Сил України Олександра Сирського, який замінив на цій посаді Валерія Залужного.

26 лютого Володимир Зеленський заявив, що Олександр Сирський наразі розробляє два варіанти плану подальших дій – один із допомогою США та інший без неї.

4 березня було повідомлено, що Олександр Сирський доповів Володимиру Зеленському про кадрові перестановки у бригадах на фронті та ротації.

Читайте також  У Франківську карантин триватиме до 8 лютого

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.