Зеленський вручив франківці Наталії Найді сертифікат на $50 000 для розвитку бізнесу

Сьогодні в Києві відбулося ногородження перших переможців конкурсу від Українського фонду стартапів.

Сертифікат на 50 000 доларів отримала підприємиця з Івано-Франківська Наталія Найда.

Як писав КУРС, компанія Найди “Framiore” стала переможцем конкурсу УФС в категорії Seed-гранти.

Перед нагородженням переможців президент Володимир Зеленський зазначив, що сьогоднішні гранти – це допомога маленькому бізнесу стати великим бізнесом.

«Велику частину свого життя я присвятив генерації нових дуже розумних, крутих ідей, а найголовніше – людей. Я знаю, чого вартують ідеї у XXI столітті. Сьогодні це найцінніше. Гарних ідей, інтелектуальних рішень потребують всі – маленький бізнес і великі корпорації. А гарним ідеям потрібна підтримка держави, віра в людей, віра в ідеї», – зазначив Зеленський.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук зазначив, що Український фонд стартапів є одним з пріоритетних проєктів для Уряду.

«Наша земля багата талантами, але так сталося, що протягом десятиліть були такі умови, що стимулювали виїжджати і реалізовувати ці таланти за кордоном. Для нас є викликом зробити країну місцем, де будуть народжуватися стартапи, куди будуть переїжджати стартапи з-за кордону. Україна має стати місцем, куди будуть хотіти приїжджати, а не втікати звідси”, – сказав Гончарук.

Framiore – сталий бренд одягу із власним R&D-центром з розробки інноваційних виробів і технологій.

“Ми не той бренд, що хоче випустити 50 колекцій в рік. Наша стратегія інша – щоби одяг був поза модою сьогоднішнього дня. Тому наша філософія – це якість і відповідальність”, – розповідала раніше про Framiore Наталія Найда.

Наталія Найда працює у Франківську над своїм бізнесом і над собою більш як 10 років. Починала з майстерні хенд-мейду та ведінгу – сувенірів ручної роботи та декорування весіль. Зараз вона власниця брендів Shuflia, «Буквиця» та Framiore.

Читайте також  Індонезія готова організувати зустріч Зеленського та Путіна на саміті G20

Більше про Наталю Найду читайте у матеріалі Sotka: «Буквиця», Shuflia, Framiore: 5 складових успіху від засновниці модних брендів Наталії Найди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.