Тіна Кароль у патріотичному топі прилетіла до Японії: її зустрічав мільярдер із букетом соняшників

Кароль прилетіла до Токіо та поділилася декількома знімками у своїх соцмережах. В аеропорту співачку зустрів японський бізнесмен та мільярдер Гіросі Мікітані. Зустрічав не з порожніми руками, а подарував Тіні букет соняшників. Одягнена співачка була в білий топ із вишитим на грудях жовто-блакитним серцем від українського бренду Siyai, який так і називається “Серце”. Вартість такого топу становить 900 гривень.

Японський мільярдер, якому належить популярний месенджер Rakuten Viber, ще другого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну пожертвував нашій країні $8,7 мільйона доларів. У підписі під знімками, розміщеними в Instahram та у Facebook Тіна написала: “Надзвичайно вдячна великому другу України, філантропу Гіросі Мікітані за підтримку України! Далі буде”, – сказала Тіна Кароль.
Гіросі Мікітані також опублікував пост у своєму Instagram про візит Кароль.У японських ЗМІ Кароль назвали “українською Брітні Спірс”. Ось що вони пишуть: “Тіна Кароль з’явилася у вестибюлі аеропорту після 20.00, а виступила перед пресою: “Україна кричить. Від імені моєї рідної країни я хочу росказати вам, наскільки вона прекрасна і мужня. Дякуємо всім у Японії за підтримку. Я вірю, що мою країну можна відновити”, — сказала Кароль англійською.

Тіна виступить, як спеціальна гостя на “Rakuten Girls Award” 14 травня і заспіває для глядачів.

Фото ілюстративне.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.