Тіна Кароль ніжно звернулася до Дана Балана на всю Україну: “Мій солодкий пупсик”

Шанувальники Тіни Кароль поділилися трепетним відео, яке їм вдалося відшукати.

Відома українська співачка, тренер шоу “Голос країни”, телеведуча проекту “Танці з зірками” Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетне архівне відео з торішнього виступу Тіни на одному з новорічних шоу “Ніч супер-хітів 2019”. Так, артистка виконала на сцені свій хіт “Пупсик”, гаряче рухаючись разом з танцюристами в костюмах Санта-Клауса і одягнувшись в облягаючу сукню яскраво-червоного кольору з глибоким декольте і високим розрізом на нозі. Красуні із глядацької зали підспівували такі зіркові колеги, як Марув, Слава Камінська, і Дан Балан, А останній до слова, на повну підтримував Кароль і дивився на неї ніжним поглядом.

До слова, Тіні Кароль не перший рік приписують роман з харизматичним молдавським виконавцем Даном Баланом. Парочка не раз фліртувала на публіці, проте що це – піар-хід або справжні почуття, залишається тільки гадати.

https://www.instagram.com/p/CJZBVQroYZW/?utm_source=ig_embed

“Піднімаємо собі новорічний настрій”

Фолловери залишилися в захваті: “НежДанчик в тему❣️ настрій підняли❤️”, “Несподівано однак Любимки”, “НежДанний вибір пісні “, “Як же він все таки на неї дивиться❤️”, “Несподівано звичайно

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.