Три ознаки поганої дружини, які повинні насторожити чоловіка

Цікава теорія про те, що жінки ніколи не йдуть «раптом».

Я не можу стримати сміх, коли чую історії кинутих чоловіків. У нас все було добре, а потім – раптово і бах – вона пішла. Ні, не до іншого чоловіка, а просто так – у далечінь.

Таких чоловіків залишається тільки обійняти і плакати. Ну як можна бути такими наївними?! Втім, це може бути і захисною реакцією психіки, коли ой як не хочеться помічати проклюнулися на голові рогів.

Жінка ніколи не йде «раптом». Цьому завжди передує певна поведінка. Це три складових поганої дружини, про які я вам і розповім.

Перша ознака практично нешкідлива. Сама по собі, окремо від двох наступних, вона не говорить ні про що, але в комплексі з ними – обов’язковий специфічний симптом. Це любов до подорожей.

Ні, зовсім не важливо куди, а важливий процес. Їй не сидиться на місці, її постійно кудись тягне. “Ми нікуди не їздимо, я хочу в гори, мені потрібно на море, а на вихідні йду в похід”.

Жабі-мандрівниці постійно кудись треба. Сидячи на місці, вона вважає, що її життя проходить даремно.

Спочатку їй неважливо, куди і з ким їхати. Чоловік їй не заважає, тому що поки вона не планує зраджувати. Їй просто нестерпно вдома, поки подруги пізнають світ.

Подруги – це другий специфічна ознака поганої дружини. Ні, не всі подруги, а ті, хто вже наставляє чоловікам роги. Посиденьки з ними в кафе, походи в клуб, і все це відбувається без чоловіка.

Правильно, що йому робити з ними? Адже принадність зустрічей для поганої дружини в захоплюючих оповіданнях і обговореннях.

Читайте також  Дружина Потапа показала свою чудову фігуру у білизні

Подруги щедро діляться постільними новинами: з ким, де, якої довжини. Прикрашаючи й ідеалізуючи, щоб прикрити розпусту романтичним флером.

Погана дружина, слухаючи ці історії розвісивши вуха, пускає слину від заздрості. Хіба можна порівняти її сумне статеве життя в орендованій хрущобі з пригодою в Еміратах з казковим принцом?

Літати на відпочинок з чоловіком стає нестерпно. Та й він не може. Погана дружина підсвідомо вибирає такий час, щоб чоловік не зміг подорожувати з нею.

Можливо, вона поїде на море з дітьми і візьме свою маму, щоб було на кого їх залишити. А сама, вся така в пошуках романтичних пригод, рушить по морському проспекту, розмахуючи парео на товстих стегнах.

І ось тут відбувається зрада. Але не з казковим принцом, а з якимось аборигеном Вазгеном. Людина високої якості не спить з мавпами, але жінка цього не розуміє.

Щоб скрасити своє падіння на мавпячу лежанку, погана дружина починає частіше вживати алкоголь. Це третя кваліфікуюча ознака.

Під алкоголь легше мріяти про себе про принців – раз. Брехати подругам про те, який у неї офігенний коханець – два. Не так огидно згадувати стосунки з аборигенами – три.

Крім того, під синьку легше давати. І в подорожах, і, що особливо важливо, в умовах мегаполісу, тому що зрадивши на відпочинку, вдома зупинитися не можна.

Загалом, якщо ваша баба любить подорожі, посиденьки з подругами і не проти гарненько випити, можна сміливо вважати, що вона – погана дружина. Роги гарантовані, як мінімум, а взагалі вона рано чи пізно звалить з сім’ї, забувши все, що вас пов’язувало.

Так, це гірка правда, яка назавжди здатна знищити самооцінку кинутого поганою дружиною чоловіка. Але сильній статті все ж не варто засмучуватися, життя справедливе.

Читайте також  Нова любов? Пікантний знімок Потапа з українською співачкою шокував фанатів

Курка ніколи не знайде принца, а швидко спившись, стане посміховиськом. Якість її життя погіршиться і з кожним днем ​​буде лише падати.

Аборигени – дикі люди, почнуть вимагати з неї грошей, а вона буде роздавати листівки на вулиці, щоб хоч якось заробити копійчину на політ в свій Єгипет. Інтимне життя не принесе радості, тому що яке задоволення від нього тепер?

А як по-вашому чоловік повинен вчинити з поганою дружиною, щоб вона виправилася?

Олена Міро

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.