Сердючка влаштувала «найвеселіше свято для росіян у світі» (фото)

Російські ЗМІ описали, як український артист з колективом розважав найбагатшу російську публіку

Український артист Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, розважав росіян на вечірці у Дубаї. Тут у п’ятизірковому готелі святкували Новий Рік у стилі Party Like A Russian, повідомляють російські ЗМІ.

«Тут відбулося найвеселіше свято для росіян у світі, адже виступали на ньому королі вечірок – «Іванушки International» та Вєрка Сердючка. Хто може запалити крутіше?», – пише Starhit.

«Під її «Дольче Габбану», «Чіту Дріту» та «Все буде добре» просто неможливо було всидіти на місці – тому в танець пустилися навіть найдосвідченіші глядачі», – ідеться у публікації.

У перервах Сердючка вітала всіх із Новим Роком, піднімаючи келихи елітного шампанського разом зі своєю сценічною мамою.

«Якось Абрамович після виступу нам надіслав пляшку дорогого шампанського. А у нас колектив під сто чоловік – ну ми розлили кожному по ковпачку, щоби всім дісталося. І знаєте – жодної різниці не відчули», – розповіла Вєрка один із випадків свого насиченого гастрольного життя.

Також Данилко згадав, як у дитинстві вирізав із журналів фотографії кумира – Тото Кутуньо, а потім сталося так, що відомий італійський маестро робив для нього каву.

«Зараз Данилко, до речі, виступає досить рідко – може собі дозволити вибирати із сотень пропозицій лише ті, що його влаштовують у всіх пунктах. Організатори новорічної ночі – компанія Berin Iglesias Art – домовлялася з ним аж за півтора роки до призначеної дати», – ідеться у публікації.

Вказано, що вимоги у Данилка «досить скромні» – переліт бізнес-класом та п’ятизірковий топ-готель.

Крім того, організатори вечірки запропонували артисту кілька днів відпочити в Дубаї, і він погодився.

Читайте також  Зараз я скажу шoкyючy річ війна не закінчиться найближчим часом, ні до кінця осені, ні до кінця зими

Раніше український співак Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка, назвав головною умовою приїзду в Росію зміну уряду.

До слова, раніше український співак та фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук запропонував обкласти податком у 80% вітчизняних артистів, які виступають у Росії у розпал війни на Донбасі, та віддавати отримані таким чином кошти на потреби армії.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.