Чоловік на льоту схопив дитину, яка випала з 5 поверху: неймовірна історія порятунку (фото)

Влада країни назвала чоловіка героєм.

В Італії 37-річний чоловік врятував дитину, яка випала з 5 поверху. Чоловік миттєво відреагував та на льоту схопив 3-річну дівчинку.

Про це пише CNN.

Маттіа Агуцці розповів, що він зі своєю дівчиною йшов до хлібної крамниці в центрі Турина, Італія, незадовго до 11 години ранку за місцевим часом, коли почув крики про допомогу з квартири на верхньому поверсі.

“Я вийшов зі своєю дівчиною купити хліба, і ми почули крики з будівлі, які привернули нашу увагу. Я почув крик чоловіка, який побачив маленьку дівчинку, що вилізла на карниз. Дівчинка продовжувала нахилятися все більше і більше і перелізла через виступ, вона трималася тільки двома руками, а ноги були в повітрі”, – розповів він.


Він сказав, що кричав, намагаючись привернути увагу трирічної дівчинки, щоб вона не вилазила далі, але коли зрозумів, що вона його не чує, він розрахував її траєкторію і став під нею.

“Я почав кричати їй, щоб вона не рухалася і повернулася всередину, але вона не чула. Коли я побачив, що вона падає, я став на її шляху, закрив очі і сподівався, що все буде на краще, я заблокував її, пом’якшивши удар, і ми обоє впали на землю. Спочатку я не відчував жодних ознак життя, потім дитина заплакала, і я зітхнув з полегшенням”, – розповів Маттіа.

Батьки дівчинки вийшли на вулицю, як тільки зрозуміли, що сталося, і швидка допомога відвезла дівчинку до лікарні. Агуцці сказав, що батьки дівчинки були здивовані, що з їхньою дитиною все гаразд.

Влада Італії вражена вчинком чоловіка: дехто закликав його нагородити, а пані прем’єр-міністр Італії Мелоні подякувала Маттіа Агуцці та назвала його героєм. Проте чоловік зазначив, що він не герой, а його реакція була природньою.

Читайте також  Молoда мaма в шоці! У 18-pічної укpаїнки у Фpанції забpали дитину та віддали прийомній pодині через два слoва

Італійська поліція розслідує обставини події.

Нагадаємо, чоловіка двічі вдарила блискавка менш ніж за 5 хвилин.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.