Вагітна школярка стала зіркою і вже готується до пологів – зараз її “хлопцю” 11 років

Російська школярка, яка стверджувала, що батьком її майбутньої дитини був десятирічний хлопчик, розповідає, що їй відмовили в лікуванні як мінімум в трьох пологових будинках, коли вона готувалася до пологів.

Про це пише видання The Sun.

Дарині Суднішніковой було 13 років, коли вона заявила, що завагітніла від свого хлопця Івана, який ще не досяг статевого дозрівання, – довелося їхати в інше місто, щоб знайти лікарів, які приймуть у неї пологи.

Вона сказала, що дві лікарні в її рідному місті Желєзногорську відмовилися прийняти її, а також пологовий будинок №6 у крайовій столиці Красноярську, що в 40 милях від їх рідного міста.

“Вони теж відмовилися взяти мене туди”, – сказала вона, не пояснивши, чи були відмови викликані її популярністю або потенційними складнощами з пологами або іншими причинами. Зараз же дівчина знаходиться в перинатальній клініці в Красноярську в зв’язку з майбутніми пологами.

Їй сказали, що її ненароджена дитина важить близько 8 фунтів (3 кг 600 г – ред. “Апостроф”). Тепер уже Даші 14 років – вона сподівається народитися природним шляхом.

Її мати підписала дозвіл на екстрений кесарів розтин, якщо це буде необхідно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.