“Подарувала життя сину ціною свого”: у Німеччині від коронавірусу померла дружина заступника мера Ірпеня (ВІДЕО)

Наталія померла на 34-му році життя.

У німецькій клініці від наслідків нового коронавірусу COVID-19 померла 34-річна дружина першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина – Наталія. Жінка була вагітною, коли інфікувалася недугою. Вона народила хлопчика, але ослаблений організм породіллі не зміг подолати ускладення коронавірусу.

Відомо, що коронавірус жінка підхопила на останньому місяці вагітності. До столичного пологового будинку Наталію привезли вже у важкому стані.

Вона народила сина Марка, який нині у задовільному стані. Втім здоров’я матері почалося погіршуватися, її перевели на апарат штучного дихання, а за три тижні непритомну ушпиталили до клініки у Німеччині. Там вона провела 10 днів, але в ніч проти 24 вересня померла.

Колега Ірпінського міського голови у Facebook висловив співчуття Маркушину. Жінку він згадує, як фахового нотаріуса та справжнього професіонала, яка завжди допомагала людям.

“Мені ніколи не було так боляче писати… Сьогодні відійшла у Вічність прекрасна людина – Наталія Маркушина (Бадрудінова) – дружина мого друга, Олександра Маркушина. Наталія Олександрівна ціною свого життя подарувала життя своєму сину”, — написав Володимир Карплюк.

Мені ніколи не було так боляче писати… Сьогодні відійшла у Вічність прекрасна людина – Наталія Маркушина (Бадрудінова) –…

Gepostet von Володимир Карплюк am Donnerstag, 24. September 2020

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.