На Калущині планують видобувати газ

Акціонерне товариство «Укргазвидобування» планує розпочати видобуток на Гринівському газовому родовищі у Калуському районі.

Підприємство планує спорудження експлуатаційних свердловин №70, 71, 72, 73 на Гринівському газовому родовищі з метою експлуатації газових покладів косівської світи, пише Фіртка з посиланням на Галичину.

Глибина свердловин – до 1240 метрів; спосіб буріння – роторний, турбінний; передбачається кріплення ствола свердловин високогерметичними обсадними трубами. Підключення свердловин на відстань до 2 000 метрів до устано2ки підготовки вуглеводневої сировини.

Очікуваний об’єм видобутку природного газу по кожній свердловині становить від 10 до 25 тис м3/добу. Підключення свердловин включає обв’язку устя свердловини та прокладання газопроводів-шлейфів.

Роботи по провадженню планованої діяльності буде здійснювати Філія Газопромислове управління «Львівгазвидобування» Акціонерного товариства «Укргазвидобування», код за ЄДРПОУ 39585756, розташоване за адресою: 79026, вул. Рубчака, 27, м. Львів, Львівська область, тел. (032) 234-31-27.

Свердловини розташовані в адміністративних межах Новицької об’єднаної територіальної громади та Завійської сільської ради.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.