У Івано-Франківську жінка з багатоповерхівки разом з речами викинула на дорогу кота (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Вчора, 12 вересня, близько 23:00 франківчанка на вулиці Гаркуші з невідомих причин почала викидати речі з багатоповерхівки на дорогу.

Гола жінка не тільки викидувала на дорогу та людей різні речі, але й сама погрожувала стрибнути з вікна. На місце викликли працівників поліції, про це пише Місто ІФ.

Окрім посуду та різніх хатніх речей жінка викинула на дорогу кота.

Тваринка сильно постраждала при падінні. Люди, які були поруч, забрали її до лікарні.

Оновлено.

На вулиці Гаркуші з 4 поверху багатоповерхівки мешканка Івано-Франківська почала викидати посуд, одяг на землю. У цій ситуації постраждав домашній кіт: у нього травма щелепи та забій легень.

Як повідомили очевидці з телеграм чату-112, жінка була голою, поводилась не адекватно, жбурляла одяг з вікон у перехожих та машини, кричала.

Відповідне відео виклав франківський блогер, він помітив, що мешканка викинула з вікна кота та відвіз його у вет. клініку. Наразі стан кота важкий.

Також повідомляють, що жінка хотіла й сама викинутись з вікна, цього їй не дали зробити працівники рятувальних служб.

“Неадеквати бувають різними. Ось ця панянка ввечері 12 вересня підняла на ноги ледь не всі екстренні служби міста. Близько години вона скидала з балкону квартири 4 поверхівки на Гаркуші 5А на перехожих та автівки речі домашнього вжитку та різний непотріб та погрожувала стрибнути з балкону. Спільними зусиллями поліції та чергового наряду Комунальна установа “Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба” недопущено суїциду”, — йдеться у дописі працівника міської аварійно-рятувальної служби Олега Лемчака.

Як повідомляє інший франківський блогер, який був очевидцем події, на місці окрім рятувальників працювала й поліція та швидка допомога. Поліціянти вибили двері до квартири жінки та до приїзду швидкої затримали її. Потім жінку забрали медики.

Читайте також  Вчені знайшли спосіб робити дешеве пальне на водні для автомобілів

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: