Молода українка потрапила у страшну аварію закороном: рідні благають про допомогу

Недавно у Словаччині трапилася трагічна ДТП за участю чотирьох українців. Серед потерпілих молода українка Дарія Ромашко. Рідна зазначають, що дівчина отримала серйозні травми і досі не вийшла з коми.

На лікування дівчини потрібно 80 тис. євро, це непідйомна сума для рідних і близьких дівчини, тому вони благають про допомогу.

Про цю прикру ситуацію повідомляє хлопець Дарії Андрій Гичка, передає “Це моя Україна”

Так у своєму дописі він пише про наступне:

“Допоможіть врятувати життя моєї дівчини…Прошу допомоги небайдужих‼️

Пишу від імені Дарії Ромашко, 31 серпня в Словаччині, близько села Дудінце сталась аварія, потерпілими якої стали 4 українців. Одна з дівчат в дуже важкому стані. Зараз вона знаходиться в палаті інтенсивної терапії в Банській Бистриці. Сьогодні перший крок – зняли зі штучної вентиляції легень, але вона досі не вийшла з коми. В неї черепно-мозкова травма, вже була проведена нейрохірургічна операція, зробили трепанацію мозку.. Говорити про транспортацію в Україну в даній ситуації неможливо, дитина в нестабільному стані і з відкритим черепом. Тому необхідне лікування саме тут, у Словаччині. До моменту повернення кісток на місце. Ліміт страхового полісу уже сьогодні вичерпався, далі вони не можуть продовжити платити.

Завідуючий лікарні сказав, що продовжить лікування лише у випадку, якщо батьки доведуть, що зможуть оплатити лікування наприкінці. Вартість якого близько 80 тисяч євро. Як ви розумієте така сума просто непідйомна для родини. Батьки продають уже все, що тільки можливо, аби врятувати життя дитині. Лікар, який веде справу Дарії тут, теж українка. Ми можемо від імені лікарні написати звернення, з печаткою та перекладеною довідкою про стан Дарії. Один день перебування в лікарні коштує 920 євро…

Читайте також  Аварія з українським автобусом у Словаччині: в МЗС розповіли подробиці

Ми будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу.

Картка приват: 5168 7456 0478 2679 – Ромашка Ірина

Рахунок Татра Банк: SK5411000000002933220944

Максималиний репост”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.