10 секс порад, які повинен знати кожен

Як бути професійним і незабутнім коханцем, заради сексу з яким дівчата готові на все?

Хороших коханців жінки цінують до тремтіння в колінах.

Дівчата люблять розповідати одна одній про чудових коханців, яких зустрічали у своєму ліжку. Найчастіше в пам’яті дівчини залишаються не ті, у кого найбільший болт або красивий прес. Найкращі коханці – це ті, які знають, що роблять в ліжку. Як залишитися в пам’яті дівчини, навіть якщо секс у вас був один раз? Хоча якщо ти чудовий, то дівчина буде постійно заходити на палицю чаю.

1. Чистий секс

Якщо від партнера пахне потім, брудне волосся, жирна шкіра, довгі нігті, а рослинність лізе з усіх щілин, то тут не до сексу. Найкращий секс – це чистий секс. Хочеш частіше займатися сексом, то приймай душ кожен день і безпосередньо перед інтимом. Приведи в порядок рослинність не тільки на голові, щоках, під пахвами, але і нижче пояса. Необов’язково все збривати, але привести «джунглі» в порядок дуже бажано.

2. Подбай про безпеку в сексі

Дівчата не хочуть думати про незаплановану вагітность або статевих хворобах. Подбай про презерватив і використовуй його без нагадувань.

3. Прелюдія до сексу

Пару секунд на позбавлення від одягу і ще пару хвилин на секс – це не те, що чекають жінки. Чим більше і якісніше будеш дратувати дівчину, тим краще. Дівчатам потрібно більше часу на збудження. Знайти чоловіка, який не поспішає, а витрачає на прелюдію 15 хвилин – це велика удача для будь-якої жінки.

4. Підтримування зворотного зв’язку в ліжку

Багато питань під час сексу ставити не варто, але поцікавитися як вона ставиться до сексу на столі, з використанням батоги або в позі догі, часом необхідно. Підтримує дівчина секс ідею з аналогічним натхненням? Деколи варто трохи скорегувати свої ідеї з її секс бажаннями.

Читайте також  Чи можна ходити до церкви без хустки: священик розставив всі крапки над ,,і”

5. Стався до сексу з гумором

Секс метушня досить кумедно виглядає з боку. Ви пихкаючи, стонете і судорожно спариваетесь на тваринному рівні. Якщо чоловік ставитися до сексу занадто серйозно, то жінки починають нервувати і не можуть розслабитися. Жартуєте, смійтеся і розважайтеся. Якщо не знаєш, як розрядити обстановку, то влаштуй битву подушками, полоскочи її або розкажи смішний жарт.

6. Цілуй більше

Дівчата люблять поцілунки не тільки в губи. Покривай поцілунками її обличчя, вуха, шию, груди, живіт, пупок, ніжки, коліна, пальці ступень, спину і клітор. Не припиняй цілувати дівчину навіть тоді, коли засовуєш по самі помідори.

7. У сексі не мовчать

Говори дівчині компліменти, шепочи на вушко непристойності і брудні слівця. Це зробить секс більш незабутнім. Назвати її брудною шлюшкой або хтивої сучкой – це часом відмінна ідея, здатна зірвати її останні моральні бар’єри.

8. Секс не як в порно

Під час статевого акту не слід часто міняти пози. Максимум 3 пози, але більше однієї – це секрет ідеального сексу, на думку жінок. Але для зміни пози не обов’язково запитувати дозвіл. Досить розгорнути дівчину або направити як тобі потрібно.

9. Злови ритм її оргазму

Кожна з дівчат має свій улюблений ритм в сексі. Спробуй визначити його по нарощуванню і зниження ритму. Як тільки ти потрапив, вона починає стогнати голосніше і активніше реагувати на твої дії. Якщо ти робиш все правильно, то дівчина буде рухати тазом тобі назустріч в своєму ритмі. Не виводь член відразу, а на мить затримуй його в піхві, рухай тазом в різні сторони.

10. Нехай секс буде брудний

Дівчата люблять експерименти в сексі, але рідко про це згадують. Це скромність, комплекси і бажання здатися більш пристойною. Але чоловік – це брудна тварина і якщо від нього виходить подібна ініціатива, то дівчина може з радістю погодитися. Цілком імовірно, що вона вже про це мріяла, але боялася запитати. Навіть самі пристойні дівчата можуть зайти дуже далеко в експериментах в сексі.

Читайте також  Вона помила волосся Кока-Колою, результат був неочікуваний

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.