Священик, який вразив співом на шоу “Голос країни”, вважає безумцями героїв Небесної сотні. ФОТО

Протоієрей Олександр Клименко, чий виступ на шоу каналу 1+1 “Голос Країни 7” так розчулив глядачів і суддів, у Фейсбуці недноразово кепкував над сюжетами каналу, називав майданівців безумцями, інформував своїх читачів про нові твори Охлобистіна, захоплювався російськими православними пропагандистами та ображав віруючих інших конфесій.

У четвертому випуску шоу “Голос Країни 7” на каналі 1+1 було показано виступ Олександра Клименка, чиє виконання пісні Миколи Мозгового “Материнська любов”, судді визнали надзвичайно успішним, на YouTube-каналі 1+1 вона лідирує за переглядами серед конкурсантів 12 лютого.
Протоієрею Олександру Клименку 33 роки. Він закінчив Київську духовну академію і семінарію, в священний сан був висвячений в 2007 році Митрополитом Володимиром. Зараз він даний час служить в Софронієвського храмі м Березань і Свято-Троїцькому храмі с. Надра Баришівського району Київської області.

Олександр Клименко дружений, має трьох дітей, його родина очікує на четверту дитину. Сторінка у соцмережі Фейсбук Олександра Клименка відкрита та доступна для перегляду.

Окрім зрозумілих для його сану церковних настанов, простих життєвих записів, особливо зворушливим з яких є прохання тихенько помолитися за здоров’я його дружини, що народжувала дитину, привертають увагу інші: образи учасників Революції Гідності після того, як у Києві пролилася кров, фото Алли Мазур, яка закликає не повертатися вреальність, реклама фільма священика-відступника та знаного українофоба Івана Охлобистіна.

Представники загальнонаціонального каналу, що зараз активно просуває Олександра Клименка, не звернули на ці факти уваги. 4 лютого 2014 року протоієрей Клименко показав своє ставлення до жертовності на Майдані Незалежності у Києві.

Так виглядає його ставлення до каналу 1+1 та Алли Мазур: Випуски програми ТСН Клименко вважає непрофесійними, а журналістів – пліткарями.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.