Критерій добору мого оточення – комфорт та довіра

Поговоримо про дружбу й зраду. 

У чоловічому світі є один найкращий справжній друг, бойовий побратим, з яким хоч під кулі разом. Є ще просто друзі. Є товариші та знайомі.

А в жінок є також найкраща подруга. Одна? Дві? Не знаю. У всіх по-різному.

В мене чомусь однією подругою ніколи не виходило обійтись. Це доросле життя. Буває тижнями не бачимось. І зручно, коли їх кілька.

Саме зараз критерій добору мого оточення – комфорт, довіра, гармонійне спілкування й ДІТИ. Так, без них ніяк і нікуди. Тому добре, коли можна поєднувати дружбу та материнство.

Тепер про зраду.

Коли з появою дитини, тебе залишають. Коли останні нормальні посиденьки за кавою були ще під час моєї вагітності… Ну що це за дружба, яка не витримує появи дітей?!

Так, це складно. Вічна втома. Брак часу. Можливість поговорити в межах двох годин та все.

Не залишайте свої близьких людей через складнощі в їх житті. Це те саме, що кинути людину прикуту до ліжка сам на сам з проблемами, самотністю, депресією.

В певні моменти я так втомлювалась від ізоляції, що готова була підходити до самотніх бабок на лавочках і спілкуватись. Просто говорити будь про що і будь з ким.

Потім з часом з’явились “мої люди”. Ті, які замінили старих.  Які є зі мною і будуть надалі.

Жіноча дружба…… Не вірила в неї якийсь час. Бо відстань, брак часу, нове оточення, зміни – все це вбиває навіть найкращий зв’язок. Вона згасає. Заздрість, суперництво, ревнощі. І таке трапляється.

Але вірити й шукати її треба. Бо коли поруч є підтримка надійної людини, то подалати й пережити можна все.

Читайте також  Рівно через місяць будуть нововведення: що запроваджують з 1 лютого в Україні

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: