Юрій Горбунов та Надія Мейхер знову разом – карантин не завадив возз’єднанню молодої родини

Юрій Горбунов розповів Знай.ua, через що доведеться хвилюватися у другому сезоні “Великих Вуйок”

Минулої осені телеглядачі каналу “1+1” побачили комедійний серіал “Великі Вуйки” про гуцулів Івана Петрука, Василя Микитюка, Штефка та Бодьо, знайомих ще з “Останнього москаля”.

У цій кіноісторії Юрій Горбунов зіграв Івана, якому пощастило зустріти у Києві своє велике кохання – Галину (Надія Мейхер). Йому нелегко було освідчитися такій жінці, але найскладніше пару очікує попереду, у другому сезоні “Великих Вуйок”.

Знай.ua поспілкувався з Юрієм Горбуновим про те, що ж трапиться з героями комедії у нових серіях та як вдалося під час карантину розпочати зйомки.

Юрій Горбунов та Надія Мейхер, фото: Instagram/gorbunovyuriy

Юрій Горбунов не лише актор, а ще й креативний продюсер серіалу, тому знає всі сюжетні повороти “Великих Вуйок”. Він і запросив на роль Галини Надію Мейхер, яка не змогла відмовити другу. В них склався гарний тандем та ледь не привід ревнувати їхнім другим половинкам. Нещодавно команда “1+1 Продакшн” розпочала зйомки продовження серіалу в умовах адаптивного карантину, тож молода родина Петруків возз’єднається.

Відомо, що акторський склад поповниться новими зірками, зокрема зі світу шоубізнесу.

“Другий сезон “Великих Вуйок” – це продовження пригод головних героїв, зокрема Івана Петрука, Штефка, Галини, Бодьо, Василя Микитюка та Ірки. Тому основний акторський склад, звичайно, лишився незмінним. Але будуть в цій історії і нові персонажі, зокрема іноземний інвестор, і повернення одного з героїв “Останнього москаля”. Серед акторів другого сезону дійсно будуть популярні зірки українського шоубізнесу. А от які саме образи вони втілять та яку роль відіграють у долях головних персонажів, читачі та глядачі дізнаються згодом”.
Юрій Горбунов
Несподіванкою стало те, що у серіалі зіграє Тіна Кароль. Українська співачка та тренерка “Голосу країни” вже побувала на знімальному майданчику, причому у дуже звабливому образі.

Читайте також  У Калуші показали фільм про життя і діяльність Євгена Коновальця

Цікаво, що зйомки другого сезону проходять не в Карпатах, як здавалося б, якщо мова йде про справжнє гуцульське село. І ось чому.

Зйомки в Карпатах під час роботи над другим сезоном не заплановані. В умовах адаптивного карантину ми уникаємо ситуацій, коли в одному місці може зібратися велика кількість людей. А в разі поїздки до Карпат, було б саме так. Ми не ризикуємо здоров’ям команди проєкту. Локаціями для зйомок серіалу ми обрали мальовничі місця Київщини, одним із них, як і в минулому сезоні, стане музей “Пирогово”.
Юрій Горбунов
Також Юрій розповів про те, що ж очікує головних героїв у другому сезоні.

Також Юрій розповів про те, що ж очікує головних героїв у другому сезоні.

“Гуцули нарешті повертаються зі столиці в рідне село. І повертаються переможцями. Адже завдяки їхній наполегливості та витівкам у Києві у “Великих Вуйках” з’явилася не тільки дорога, а й сучасний готель. Кошти на його будівництво виділив один іноземний інвестор. Тож тепер всі жителі села вірять, що нарешті у кожного з них буде хороша робота, а Великі Вуйки взагалі стануть відомим міжнародним курортом. Та не все буде відбуватись саме так, як собі розпланували й намріяли гуцули. Пригоди головних героїв, та й самого інвестора, тільки починаються. І вони навіть уявити не можуть, які веселощі та халепи їх чекають попереду”.

Також він повідомив дещо цікаве про долю свого персонажа та його коханої (Надії Мейхер).

“Цікаво та неочікувано будуть розвиватися стосунки Ірки та Штефка, кожен з яких має непростий характер. Та особливо глядачам доведеться похвилюватися через майбутнє мого персонажа Івана та Галини, роль якої виконує Надія Мейхер. Вони будують свою родину вже у Великих Вуйках, а столичній жінці Галині до простих сільських умов треба ще призвичаїтися. Тож витримають ці стосунки такі випробування чи Іван знову втратить своє кохання, дізнаєтеся вже у новому сезоні після прем’єри”.

Читайте також  Джаред Лето зіграє засновника Playboy

Крім того, продюсерка серіалу “Великих Вуйок” Олена Єремєєва розповіла Знай.ua, як команді працювати в умовах карантину та чи вплинуло це на бюджет та кількість знімальних днів.

“Основною умовою розморозки знімального процесу було дотримання санітарно-гігієнічних норм продакшенами, які організовують знімальний процес. Ми наполягаємо на суворій дисципліні, бо для нас питання здоров’я та безпеки людей стоять передусім. Продюсери на майданчиках контролюють наявність та використання необхідних засобів захисту, обирають більш просторі локації з прилеглими територіями, де може розміститися група, обмежують кількість присутніх. Поки ці міри не вплинули на кількість знімальних днів, витрати залишаються в рамках партнерських домовленостей. Процес тільки розпочався і проходить згідно зі скоригованим планом”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.