Як вчителю стати мільйонером?

7 реальних способів, як заробити вчителю


Нещодавно відомий мовознавець Олександр Авраменко під час свого інтерв’ю зізнався, що став мільйонером завдяки тому, що пише підручники. Ми вирішили підготувати для вас ще декілька способів, які допоможуть вам підзаробити, без шкоди для основної роботи.

1. Репетиторство

Якщо раніше провести заняття без особистої зустрічі вчителя та учня було неможливо, то зараз це можна зробити, не виходячи з дому. Адже альтернативою стали онлайн-уроки. А це значить, можна не відмовлятися від пізніх вечірніх занять або переносити урок, якщо у когось з домашніх грип. Досить увімкнути Інтернет та підключити навушники. Економія грошей та часу на проїзд гарантована. Та й займатися з учнями можна, навіть перебуваючи від них на іншій півкулі. Для пошуку клієнтів можна розмістити оголошення в місцевій газеті або в інтернеті, зокрема, в соціальних мережах.

2. Відеоуроки

Якщо вчитель готовий стати впізнаним та знаменитим, то може спробувати себе у ролі відео-блогера. Харизма, яскрава зовнішність та вміння чітко висловлювати свої думки буде додатковою перевагою. А якщо автор зможе піднести матеріал креативно, творчо та цікаво, успіх гарантовано.

Є декілька способів заробити на відеороликах

Можна викладати відео на власному сайті або блозі безкоштовно, підвищуючи таким чином відвідуваність ресурсу. І заробляти гроші на рекламі та партнерських посиланнях.

Можна відкрити і монетизувати Youtube канал. Щоб відвідувачі захотіли не тільки переглянути урок ще раз, але і підписатися на канал, подача матеріалу повинна бути живою і цікавою. А щоб підтримувати інтерес аудиторії, досвідчені відеоблогери радять мінімум раз на тиждень випускати нові ролики. Тоді можна буде отримувати дохід від переглядів відвідувачами. Першими глядачами каналу можуть стати ваші учні: хтось пропустив важливу лекцію через хворобу, хтось вчиться дистанційно, а хтось захоче повторити пройдений матеріал перед контрольною або іспитом.
3. Переклад

Читайте також  Мучилась, конала, а потім її не стало: у лікарні під час пологів померла 25-річна породілля

Професія перекладача актуальна в усі часи. Можна влаштуватися в місцеве бюро перекладів. Там, як правило, шукають дипломованих фахівців. Також можна знаходити клієнтів через інтернет або пропонувати свої послуги на біржі фрілансу і копірайтингу.

4. Майстер-класи для молодих фахівців

Випускники педагогічних вузів розуміють, що теорія і практика часто розходяться. На початку своєї педагогічної діяльності вони нерідко роблять помилки. У свою чергу, досвідчений педагог може проводити практичні заняття для молодих вчителів. Для цього йому необхідно розробити план занять і знайти для їх проведення вільний час. Також, вчитель може працювати тренером і підвищувати кваліфікацію вчителів. Для цього він повинен мати програму підвищення кваліфікації.

5.Вчитель може писати підручники

Наприклад, як це робить мовознавець, Олександр Авраменко. І хоча одні кажуть, що підручники мають писати виключно професори та академіки, а інші переконані – що тільки вчитель, який добре знає методику, ми вважаємо – підручник може написати кожен, хто має до цього хист.

6..Вчитель може супроводжувати дітей у закордонні поїздки.

Аби батьки не хвилювалися за дітей, їх може супроводжувати вчитель. При цьому, оплата поїздки вчителя розподіляється на всіх учасників.

7.. Ви можете співпрацювати із Всеосвітою, отмуючи гроші за проведення вебінарів і курсів. Якщо ж ви – автор цікавого освітнього курсу, звертайтеся до Всеосвіти. Ми завжди готові до співпраці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.