Рекордна ціна на газ! У Кабміні зробили гучну заяву. Сюрприз для народу

Уряду вдалося стабілізувати ситуацію на ринку газу, тому можна знижувати ціни на газ для споживачів, заявив Олексій Оржель.

 

Влітку 2020 року в Україні будуть рекордно низькі ціни на газ в Україні. Про це заявив міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель в ефірі програми Свобода слова Савіка Шустера в п’ятницю, 14 лютого.

“Треба контролювати монополіста, тому повинен бути чіткий контроль – регульований тариф. Ринку ми забезпечимо розвиток. І ціна на газ: я навіть завірю в тому, що і лютий, і березень, і літо – це будуть рекордно менші ціни. Адже нам вдалося стабілізувати ситуацію на ринку газу”, – сказав Оржель.

Нагадаємо, в уряді може з’явитися новий віцепрем’єр, який координуватиме економічний блок, також буде розділено Міністерство ветеранів і окупованих територій.

Про це прем’єр Олексій Гончарук заявив в ефірі програми “Факти тижня” на каналі ІЦТВ. Гончарук також зазначив, що уряд думає посилити соціальний блок, “тому що в країні, в якій більше 10 млн громадян проживає за межею бідності, це питання дуже актуальне”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.