Самотньо йшов уздовж дороги: стали відомі подробиці зникнення 14-літнього прикарпатця (ФОТО)

Учора, 14 лютого, близько 12 год, 14-літній хлопець вийшов з поліклініки Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні та зник.

Він є мешканцем села Саджавка Надвірнянського району. Згодом зниклого в підлітка поліцейські знайшли в Тисменицькому районі. 14-річного підлітка, який зник з лікарні, франківські патрульні повернули матері.

Як стало відомо згодом, близько 17-ї години на автодорозі Н-10, біля села Старі Кривотули, до патрульних звернувся водій і повідомив, що помітив хлопця, який самотньо йшов уздовж дороги повз лісосмугу. Також, чоловік вказав напрямок, в якому той рухався. Вже за мить патрульні виявили підлітка, схожого за описом на зниклого.

Інспектори зупинили хлопця, та під час спілкування з ним, встановили, що він є саме тим підлітком, якого розшукують поліцейські. Патрульні зв’язалися з матір’ю хлопця та повідомили, що з її сином все гаразд. Поліцейські передали підлітка працівникам ювенальної превенції, які згодом прибули на місце. Наразі життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.