Водій BlaBlaCar зґвалтував свою пасажирку, погрожуючи їй ножем

Водій blablacar зґвалтував свою пасажирку дорогою з Одеси до Черкас. Дані 51-річного водія оприлюднила подруга постраждалої.

Про це написала подруга постраждалої Анастасія Ліпінська у Facebook, пише ТСН.

За її словами, стався випадок ще 30 серпня. За кермом був 51-річний чоловік Олександр Андрієнко. Він нібито пригостив дівчину кавою, після чого вона відчула слабкість. Дорогою дівчина надсилала своєму хлопцеві геолокації та писала про те, що боїться водія.

Згодом чоловік почав погрожувати їй, відвіз у ліс та зґвалтував.

“Дорогою чоловік пригостив кавою, після якої дівчина почала відчувати слабкість та засинати. Згодом він почав погрожувати їй, що зґвалтує та хизувався своїми контактами у районній поліції, мовляв, дівчина нічого йому не зробить. Ледь притомна після кави, подруга почала писати своєму хлопцеві, що вона у небезпеці та кожні декілька кілометрів надсилати свою геолокацію. Не дочекавшись, поки дівчина втратить свідомість, водій блаблакару відвіз її у ліс та зґвалтував”, – йдеться у повідомленні Ліпінської.

Вона додала, що сталося все під Смілою, а постраждала звернулася до поліції та медекспертів.

Факт звернення постраждалої підтвердили в обласному управлінні поліції.

“Справу відкрито за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу, ця особа допитана слідчим, слідчий звернувся з клопотанням до суду щодо призначення експертизи, ведеться відповідна робота. Вона звернулася 31 серпня, того ж дня було відкрито провадження, її одяг також був вилучений у перший же день”, – заявив представник відділу комунікації поліції Черкаської області.

Інформацію про звернення пасажирки у коментарі під дописом Ліпінської підтвердили і у сервісі BlaBlaCar. У повідомленні йдеться, що його представники одразу звернулися до правоохоронних органів, однак протягом 5 днів поліція нібито не реагувала.

Читайте також  Коли насправді народився Ісус Христос: теорії вчених та теологів

“Ми були шоковані, дізнавшись про цю ситуацію, що трапилась. Це абсолютно неприпустимо, і такі люди, безумовно, повинні нести відповідальність за свої вчинки. Ми відразу ж зв’язалися зі слідчим Черкаського відділення поліції (Головенець Богдан Сергійович), відповідальним за ведення справи, щоб передати йому дані про водія, який зареєстрував профіль на платформі BlaBlaCar. Ми зібрали всі дані, щоб оперативно їх відправити в поліцію, як тільки отримаємо відповідний запит. Минуло кілька днів, і станом на 5 вересня поліція ще не відреагувала”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом подробиці інциденту повідомило черкаське видання “Вечірні Черкаси”. Подруга 26-річної постраждалої Анастасія Журова розповіла журналістам, що пасажирка не чинила опору, бо водій мав ніж.

“Поводив себе дуже дивно. Казав, що месія і повбиває всіх євреїв. Потім зґвалтував. Дівчина навіть не чинила опору, бо він мав ножа. Вирішила, що краще вже хай так, ніж потім ще й вб’ють. Відбулося це все під Смілою. Ще й відвіз потім до Черкас її. Вона одразу написала заяву до поліції й звернулась до судмедекспертів. Але він слідів навіть не залишив. Був у презервативі”, – сказала Журова.

За її словами, під виглядом інших пасажирів з ґвалтівником намагалися домовитися про зустріч, однак він не прийшов і більше не відповідав на дзвінки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.