Кличко виділив 12 мільйонів на “золоту бруківку: “Дрони вже після перемоги”

Активіст вважає, що кошти виділені на ремонт могли б врятувати життя військових.

Український військовий та активіст, який на передовій втратив обидві ноги, Олег Симороз засудив черговий розпил бюджетних коштів. У столиці триває ремонт бруківки на вулиці Богдана Хмельницького.

Серед українців ходили чутки, що київська влада планує віддати за роботу 300 млн гривен. Втім трохи згодом представники Київавтодору спростували таку інформацію, та заявили, що ремонт коштуватиме 12 мільйонів.

Такі суми витрачаються місцевою владою у самий розпал війни, коли триває контрнаступ, а наші бійці із кров’ю виборюють кожен сантиметр нашої рідної землі.

В той час як волонтери та звичайні українці віддають останні кошти, щоб придбати військовим зброю, медикаменти та авто, можновладці продовжують набивати власні кишені, та ігнорувати війну в нашій країні.

Олег Симороз у своєму твітері висловив думку більшості українців, які не розуміють доцільності таких витрат зараз.

Активіст щиро не розуміє, чому витрачати великі кошти на ремонт міста не можна буде вже після нашої перемоги. Він вважає, що влада спутала пріоритети у воєнний стан та зазначає що ці кошти могли врятувати життям багатьом бійцям.

“Дрони купим вже після “перемоги”, а поки є справи важливіші за якусь вайнушку… Не питайте будь ласка «що зараз відчувають ветерани?». Відчуваємо себе дуже хуйово через таких уйобків у владі. Ця бруківка, скляні мостіки та асфальт – це могли бути врятовані життя…”-пише військовий.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.