Штаб Зеленського запропонував провести дебати по відеозв’язку

Дебати пропонують провести 19 квітня по телемосту в прямому ефірі

Дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка запропонували в штабі Зеленського провести 19 квітня по телемосту в прямому ефірі. Про це під час брифінгу заявив голова штабу Зеленського Іван Баканов, повідомляє телеканал ” Прямий”.

Баканов зазначив, що якщо Порошенко буде в студії на “Суспільному”, а Зеленський на НСК “Олімпійському”, то “можна поєднати картинки і вести дебати”.

“Ми йдемо на зустріч. І якщо дійсно все хочуть з нами вести дебати, щоб ні у кого не склалося враження, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст. Якщо Петро Порошенко буде в студії на”Суспільному”, а ми будемо на НСК “Олімпійському”, будь ласка, можна поєднати картинки і вести дебати між собою в прямому ефірі”, сказав він”, – зазначив він.

Нагадаємо, дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка пройдуть на “Суспільному” 19 квітня.

Відзначається, що в той день о 20:00 на базі “Суспільного” все буде готово до проведення дебатів. Якщо Порошенко і Зеленський не прийдуть, на екрані буде рядок, що біжить з текстом “Вибачте, кандидати на пост президента, ПІБ, не з’явилися для участі в дебатах”.

У той же момент, глава фракції БПП у Верховній раді Артур Герасимов заявив, що дебати Зеленського і Порошенко на НСК “Олімпійський” можуть пройти тільки 14 квітня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.