Зеленський в шоці! Янукович приголомшив українців витівкою під час обстрілу

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак наголошує, що влада робить усе, щоби закінчити війну на Донбасі.


Атаку, яка відбулась у річницю Дебальцевської трагедії, Єрмак назвав особливим цинізмом. Він висловив співчуття родині загиблого українського воїна. Окремо керівник ОП звернувся до тих, хто вбачає “зраду” в діях влади.

“Всім, хто “розганяє” зраду, я хотів би сказати наступне: так, у нас в країні йде війна, вона не припиняється. Те, що ця атака відбулась в п‘яту річницю Дебальцівської трагедії – особливий цинізм. Глибоке співчуття родині загиблого.

Але саме тому ми сьогодні робимо все для того, щоб цю війну закінчити. Щоб зранку не приходили такі новини, щоб наші воїни повернулись до своїх родин живими.

Так, ми прагнемо миру, але водночас ми збільшуємо фінансування на армію і активно працюємо над підвищенням її обороноздатності. Так, ми йдемо шляхом переговорів, але водночас і шляхом внутрішнього посилення: наша армія готова відповідати на подібні атаки, і давати гідну відсіч агресору. Тримаймось разом!”.

Сьогодні важкий день для України. Мережа гуде. І українці, окрім підлої атаки РФ, не змогли залишити без уваги цинічне зверення Януковича до Зеленського.

Адвокат четвертого президента України Віталій Сердюк 18 лютого поширив звернення Віктора Януковича, який переховується від правосуддя, щодо шостої річниці розстрілів на Майдані.

«Боротьба за владу будь-якою ціною стали метою для купки злочинців. Лідери державного перевороту почали свій кривавий шлях на Майдані, і не задумуючись про наслідки, перенесли його на Донбас… Після виборів президента 2019 року народ України усунув від влади Порошенка, давши шанс президентові В.Зеленському і його команді об’єднати Україну. Перші кроки В.Зеленського дають сподівання на мир, справедливість і встановлення стабільності в країні», – йдеться у тексті від Януковича, а в цей час в зоні ООС лунає канонада окупантів, яку українські воїни успішно відбили.

Читайте також  “Бо жити в Україні не знати її мову – це неповага. Вчіть українську”: темношкірий звернувся із гучною заявою

Українці зазначають, що як тільки Янукович повернеться, його чекає така ж доля, як нещодавно затриманого Анісімова, рішали часів Януковича. Окрім того, така ж доля чекає на найближе його оточення.

Адже пізно ввечері, 17 лютого Заводський районний суд Запоріжжя ухвалив рішення взяти під варту на 60 діб Євгена Анісімова, імовірного лідера злочинної організації, яка займалася вимаганням грошей у підприємців. Заарештували без права на внесення застави.

Анісімова підозрюють у створенні злочинної організації, заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем, легалізації доходів, отриманих у злочинний спосіб, вимаганні, незаконному обігу та поводженні зі зброєю. Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що Анісімов “тероризував підприємців Запоріжжя”. ЗМІ називали його “смотрящим” від сім’ї експрезидента Віктора Януковича.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.