Співачка Шер заявила, що готова прийняти у своєму будинку українських біженців

75-річна зірка висловила свою підтримку Україні та постраждалим від російської агресії.

Культова американська співачка Шер вирішила написала 18 березня у Twitter, що готова допомогти українцям, які змушені були покинути Україну, та поселити їх у своєму будинку.

“Багатьом людей мого становища слід вийти вперед і діяти. Якби я була одна або з дітьми, і ми були б травмовані такими подіями, я б сподівалася, щоб хтось схожий подбає про нас”, — написала співачка.

Нагадаємо, що раніше знаменитість теж висловлювала свою підтримку Україні. Після того, як Джо Байдено запровадив перші санкції проти РФ, вона написала у своєму Twitter, чому Україна важлива для Америки. Тоді 45-річна знаменитість заявила, що Путін хоче повернути СРСР, зробити Європу слабкою та поставити США на коліна.

“Чому Україна важлива для США? Путінський деспот знищує героїв. Якщо випаде шанс, Путін поглине суверенні країни, поки не воскресить СРСР. Це залишить Європу маленькою та незахищеною. Росія, Китай, Саудівська Аравія хочуть поставити нас на коліна. І бачать чудову нагоду. Вони розповсюджують ненависть, розподіл, слабкість”, – заявила виконавиця.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.