Прикарпатка позмагається у Туреччині за корону Miss Travel Ukraine та 5000 доларів

25-річна Наталя Солоджук представить Івано-Франківщину в конкурсі Miss Travel Ukraine 2019.

Після двотижневого відбору організатори оголосили двадцятку фіналісток конкурсу, інформує Фіртка.

У фінал потрапила калушанка Наталія Солоджук – засновниця туристичної компанії «Маріанна Тур». У туризмі дівчина працює 5 років.

“Завтра виїжджаю до Києва на зустріч з організаторами та з усіма фіналістками. Під час зустрічі будемо обговорювати всі деталі конкурсу, запишемо візитку та повинні обрати собі вечірнє плаття на фінальний вихід від відомого українського дизайнера”, – розповідає Наталія Солоджук.

На кожну із 20 відібраних фіналісток очікують звання Miss та цінні подарунки. Але тільки одна стане володаркою головного призу – корони Miss Travel Ukraine 2019 і премії в розмірі 5000 американських доларів.

Варто додати, у 2017-му перемогу у конкурсі здобула чернівчанка Ольга Танащук, у минулому році нагорода та звання дістались Марині Пахолько із Кам’янського (Дніпропетровщина).

Національний туристичний оператор Travel Professional Group з 2017 року представляє на українському туристичному ринку унікальний проект – «Miss Travel Ukraine». Організатор наголошує: основною місією конкурсу є розвиток туризму в Україні та визнання краси жінок, які працюють у туристичній сфері.

“Учасниці конкурсу – це не просто красиві українки, це люди, які внесли свій незаперечний внесок в розвиток туристичної галузі країни, адже кожна з них є прекрасною представницею туристичної компанії”, – йдеться у повідомленні туроператора.

Цьогоріч фінал масштабного конкурсу краси серед представниць туристичної галузі – відбудеться 20-27 квітня.

Щоб поборотися за корону 20 щасливих фіналісток Miss Travel Ukraine вирушать до сонячної Туреччини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.