“Відлив трохи крові на сувеніри своїм прихильникам” – штаб Порошенка потролив Зеленського

У виборчому штабі Петра Порошенка не вірять в об’єктивність результатів аналізів, які здав кандидат у президенти Володимир Зеленський. Про це сказав спікер штабу Олег Медведєв журналістам у п’ятницю.

“Порошенко до ініціативи Зеленського поставився надзвичайно серйозно. Чого не можемо сказати про самого ініціатора здачі аналізів і медичних досліджень.

Відлити трохи крові на сувеніри своїм прихильникам, це не означає серйозно здати аналізи, як це передбачено чинними медичними протоколами”, – заявив політтехнолог.

“Власник лабораторії “Євролаб”, яку обрав Зеленський, є політично заангажованою зіркою каналів Віктора Медведчука. Крім того, він не приховує своїх політичних симпатій особисто до Зеленського. Тому немає жодних підстав вважати, що в лабораторії Пальчевського зможуть об’єктивно розглянути результати аналізів”, – додав Медведєв.

Також у штабі заявили, що лікар, який брав аналізи, “пов’язаний” із Зеленським.

“Знімався у якійсь ролі, я ніколи не дивився цей серіал, у “Свати”. Це взагалі ставить під сумнів серйозність цієї акції”, – сказав Медведєв.

“Якби наприклад Порошенко вийшов із кабінету і зайшов у лабораторію Державного управління справами і здав аналіз крові там, у суспільства це б теж викликало питання”, – зауважив він.

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому закликав пройти медичну експертизу. У Порошенка повідомили, що президент чекає Зеленського на 9:00 5 квітня у медпункті стадіону “Олімпійський”.

Однак Зеленський приїхав о 7:45 у лабораторію “Євролаб”. Порошенко, як і планував, здавав аналізи у медпункті стадіону “Олімпійський”, де проходять обстеження спортсмени.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.