Вигулював собаку і знайшов сумку з немовлям: розшукують породіллю (фото, відео)

Вигулював собаку, а знайшов сумку з немовлям: розшукують породіллю.

У столиці поліцейські розшукують жінку, яка залишила на вулиці немовля. Хлопчика оглянули лікарі: дитинка перебуває у задовільному стані. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Вчора, близько 22:00 год., до чергової частини Дніпровського управління поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що на проспекті Соборності він, вигулюючи собаку, знайшов у сумці немовля. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група районного управління поліції, екіпажі патрульних та лікарі.

Прибувши на місце, поліцейські виявили, що між двома будинками, у сумці, у бетонній конструкції лежить немовля, загорнуте у ковдру. Хлопчика, який попередньо був народжений впродовж останньої доби, у задовільному стані госпіталізували до медичного закладу. На даний момент загрози його життю немає.

Слідчий відділ Дніпровського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135 (залишення у небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до двох років позбавлення волі.
Зараз, столичні правоохоронці проводять необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення свідків та очевидців події. Також звертаються до мешканців столиці з проханням надати інформацію, яка може допомогти у встановленні жінки, що залишила дитинку на вулиці.

Корисну для слідства інформацію можна надати до Дніпровського управління поліції за адресою: вулиця Червоноткацька, 2 або за телефонами: (067) 650-69-23 та 102.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.