У мережі обговорюють образ Олени Зеленської на зустрічі з послом Аргентини – перша леді обрала колір карамелі

Лук вийшов стильним і по-осінньому затишним

Олена Зеленська відвідала фотовиставку, організовану посольством Аргентини в Україні. Для виходу в світ перша леді вибрала строгий осінній образ і в черговий раз довела, що їй властиво бездоганне відчуття стилю.

Дружина президента прибула на показ на запрошення посла Аргентинської Республіки в Україні Олени Летісії Тереси Мікусінскі. Фото із зустрічі з дипломатом з’явилися на офіційній сторінці Олени Зеленської в Instagram.

Виставка “Аргентина очима жінок-художниць” проходить в інформаційному агентстві “Укрінформ”. На ній представлені роботи аргентинських фотохудожниць, які в своїх творах діляться особистим поглядом на країну та місцевих жителів.

“Емоційно, чуттєво, по-жіночому … Завжди хотіла побувати в Аргентині, і сьогодні мені це вдалося. Хоча б віртуально”, – написала перша леді України.

Для чергового виходу в світ Олена Зеленська вибрала костюм карамельного відтінку, що складається з широких штанів і подовженого жакета на одному гудзику. Свій монолук дружина гаранта розбавила ліловим гольфом та темними туфлями на невисокому каблуці – взуття відмінно гармоніювало з манікюром першої леді.

Всі гості фотовиставки, в тому числі й Олена Зеленська, придержувалися карантинних обмежень: дотримувалися дистанції та були в захисних масках.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.