“За два місяці можу заробити собі на квартиру” – порно-агент розповів про свою роботу

Франківчанин Євгеній Василинюк за кордоном працює агентом порностудії. Робота цілком легальна. В обов’язки нашого земляка входить підбір акторів для зйомок.

Команда OGOGO! поспілкувалась з Євгенієм Василинюком, який працює порно-агентом у студії Woodman Casting. Франківець розповів про свою незвичну роботу.

“Я випадково почав працювати у порно-індустрії, не знав ким буду. Просто підвернулась можливість і я вирішив нею скористатись, знаючи що це дуже рідкісна робота. Мій друг працював у порно, я знав про це, адже він розповідав, потім я й сам долучився і “понеслась”. Це законний бізнес за кордоном. Звичайна офіційна робота”, -каже Женя.

Чоловік працює за кордоном, у його обов’язки входить підбір дівчини на відповідну роль та підписання контракту:

“Я працюю в Парижі, Празі та Будапешті. Моє завдання – взяти контракт на студії, привезти до дівчини, дати їй підписати, відвезти на студію і отримати гроші. Або підшукати потрібну дівчину на відповідну роль (але як правило пошук іде в базі акторок).

Охочих працювати – хоч відбавляй. Дівчата самі приходять. Критерії відбору завжди однакові – худі, високі, підкачані та з гарними формами. Франківок там немає, взагалі не працюю з українками”, – розповідає Євгеній.

На питання, чи сам знімався у порно, хлопець відповідає негативно, адже вважає себе актором не того жанру:

“Актор тому, що я багато де знімався: “Битва екстрасенсів”, “Говорить Україна” ( у якості експерта), “Інсайдер”, “Інтуїція” та багато іншого. Давав штук 12 інтерв’ю, Я люблю зніматись – це моє хобі, тому всюди і знімаюсь.”

Рідні Євгена не проти, що він працює у порно-агентстві, ставляться з розумінням:

“Близькі шикарно ставляться, тому що за 2 місяці я можу заробити собі на квартиру. Ідеальна робота за ідеальні гроші”, – каже хлопець.

Хлопець має стосунки і розповідає, що дівчина також нормально ставиться до його професійної діяльності:

“Ми познайомились в інтернеті, дуже давно. І вона знала від початку, ким я працюю. Нещодавно брали участь у проекті ЛавЛавКар, це багато дало нашим стосункам. Проект був дуже цікавим, ми отримали море пригод, спільний адреналін, шикарні спогади.”

 

Читайте також  Що загрожує українцям, які під час війни втекли за кордон

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.