Даша Квіткова та Нікіта Добринін розійшлися: “Це було рішення обох”

Блогерка поділилася сумною новиною.

Блогерка Даша Квіткова приголомшила прихильників сумною новиною.

Так, знаменитість повідомила, що вони з ведучим Нікітою Добриніним розлучаються. Як зізналася Квіткова, півтора тижні тому чоловік поїхав з будинку, де вони жили родиною. Попри це, вони продовжують спілкуватися заради спільного сина – однорічного Лева.

“Ми з Нікітою вже десь, мені здається, 1,5 тижні не живемо разом. Він не зник повністю, в нас є дитина. Але між нами зараз лише батьківські стосунки. Ми роз’їхалися. Він поїхав з будинку, де ми жили разом. Взагалі це було таке рішення обох, але першою на розмову вийшла я. Але він мене підтримав. Він бачив і відчував те саме, що і я”, – приголомшила новиною Даша під час розмови з Машею Єфросиніною.

Також Даша додала, що вже до нового року вони з Добриніним перебували лише у батьківських стосунках і між ними нічого не було.

За словами Квіткової, причиною їхнього розриву стала перенасиченість одне одним. Пара проводила 24/7 разом. Їхні стосунки вибудовувались дуже стрімко, вони віддавали себе одне одному і, врешті, зрозуміли, що час зупинитись.

“В якийсь момент ми зрозуміли, що, по-перше, ми дуже як перенаситились одне одним, а по-друге, в нас стала дуже різна швидкість. Я лечу поперед планети всієї, я пру, а в нього трохи інша швидкість і це нам також заважає у стосунках. На фоні цього ми, може, одне одного морально задушили”, – пояснила Даша.

Також блогерка зізналася, що у їхніх стосунках не було аб’юзу, чи зради. Вони розійшлися досить культурно і зараз обоє ходять до своїх психологів, аби зберегти адекватні стосунки заради сина.

Читайте також  Важка доля. Змyшена втiкати від дуже п’янoго чоловіка та ховaтисяся по під’їздах, вранці знову грала роль щасливої...

“Як він поїхав, ми не бачились не зідзвонювались дні три. Зустрілись на сесії у психолога разом. Будемо продовжувати ходити. В нас росте син. Ми будемо ходити до психолога, щоб закрити якісь питання, щоб побудувати здорові стосунки, через те, що у нас росте син. Здорові стосунки батьків нашого сина”, – додала Даша.

Водночас Квіткова зазначила, що наразі вона не допускає думки, що вони з Добриніним можуть згодом знову зійтися і продовжити будувати романтичні стосунки.

Нагадаємо, що Нікіта Добринін і Даша Квіткова познайомились на реаліті “Холостяк-9”, де Добринін був головним героєм. У фіналі ведучий обрав Дашу. 12 серпня 2020 року закохані одружилися. 13 липня 2021 року у подружжя народився син Лев. У вересні 2022 року пара обвінчалася.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.