На зупинці в Тернополі у вагітної п’яної горе-матері забрали чотирьох дітей

На лінію «103» зателефонували перехожі, з їх слів, вагітна жінка напідпитку разом з 4 дітьми перебуває на зупинці громадського транспорту, що на вул. Живова.

Інцидент трапився, 19 червня, близько 21-ої години. Оглянувши захмелілу горе-матір, медики викликали на допомогу екіпаж патрульних.

— Прибувши на виклик, патрульні встановили особу матері. Нею виявилася 29-річна мешканка Збаразького району. Жінка вже притягалася до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків, — кажуть в прес-службі Патрульної поліції Тернопільської області.

Відтак, у неї було вилучено дітей, залишати яких поряд з такою матір’ю було просто небезпечно. 8-річну дівчинку, 6 та 4-річних хлопчиків інспектори відвезли до дитячого будинку на вулиці Стрімкій. Наймолодшу дитину, який виповнився лише рік, шпиталізували до обласної дитячої лікарні.

Про дану сім’ю повідомленно соціальну службу Збаразького району. Також патрульні склали на безвідповідальну маму одразу два адмінматеріали (протокол про невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей та постанову про появу в громадському місці в нетверезому стані), після чого відпустили вагітну любительку алкоголю додому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.